forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscannede bilag mangler?

0
Hej,

 

Jeg oplever ofte at der mangler et bilag jeg ved der er sendt ind til indscanning. Er der andre der oplever dette problem? Jeg fanger det først når jeg får rykker fra kreditor, hvilket er ret uheldigt :-(

 

Hvordan kan jeg finde ud af hvad der sker/ikke sker - bliver jo nødt til at stole på at vores flow fungere, da det tager for langt tid at lede efter bilag. bagefter og vores rapportering bliver forkert da ikke alt er med.

 

Dbh. Martin
lukket med noten: Funktionalitet overvåges og håndteres
spurgt 26 Okt, 2015 i Spørgsmål » Indscanning af ML (160 points)
lukket 14 Jan, 2016 af Lauris Sørensen

2 Svar

Ja, så sent som i dag har jeg oplevet, at der manglende bilag. De kom så noget senere, men da havde jeg gensendt dem. Dobbelt arbejde, og frygtelig irriterende.  .

Jeg oplevede også, at bilagene IKKE ender nederst i mappen med Ubehandlede, men blandes med de bilag, der tidligere er indlæst.

Men da e-conomics testere nok ikke arbejder med så mange forskelligartede PDF-filer, som vi praktikere gør, kan de jo ikke genskabe de stærkt irriterende situationer, som vi oplever.

Og nej, jeg kan ikke genskabe situationen, hvorfor jeg mener, at fejlen rammer tilfældigt, men jeg har også en mistanke om, at datamængden kan være en medvirkende årsag.

 De seneste dage har jeg igen oplevet "Spinneren", når der laves tabelopslag, vises bilag og lign. Men da jeg nok er den eneste, der har disse "Forestillinger", så glem problemet kære e-conomic.
besvaret 26 Okt, 2015 Spørgsmål af Erik Jensen (24,490 points)
Hej igen,

I tillæg kan jeg sige at jeg faktisk oplever at få 3 fakturaer fra samme leverandør hver måned. Ofte er det kun de 2 af dem der kommer ind. Her er der jo tale om 3 ens pdf formater, hvorfor det er helt mystisk. Rent logisk lyder det som om at det er datamængde det drejer sig om.
Hej Martin

Tusind tak for dit indlæg, om end jeg er frygtelig ked af at høre at du ikke modtager samtlige af dine indscannede bilag.

Som Erik nævner, så sker det af og til at bilagene er forsinket, dette kan der være tekniske årsager til som jeg desværre ikke har kompetence til at komme med en nærmere forklaring på.
Derfor kan det være en mulighed at prøve at overføre bilag igen senere inden du rykker leverandøren.

Hvilken leverandør er bilagene fra Martin? DU kan eventuelt høre om leverandøren har mulighed for at sætte dig CC på faktura'en i en periode, hvor du kan kontrollere hvor mange bilag det drejer sig om, bare for at få indsigt i problemets omfang.

Lad mig høre dine tanker om ovenstående og hvor du ønsker vi går hen herfra

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 28 Okt, 2015 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”