Indscannede bilag mangler?

0
Hej,

 

Jeg oplever ofte at der mangler et bilag jeg ved der er sendt ind til indscanning. Er der andre der oplever dette problem? Jeg fanger det først når jeg får rykker fra kreditor, hvilket er ret uheldigt :-(

 

Hvordan kan jeg finde ud af hvad der sker/ikke sker - bliver jo nødt til at stole på at vores flow fungere, da det tager for langt tid at lede efter bilag. bagefter og vores rapportering bliver forkert da ikke alt er med.

 

Dbh. Martin
lukket med noten: Funktionalitet overvåges og håndteres
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (160 points)
lukket af

2 Svar

Ja, så sent som i dag har jeg oplevet, at der manglende bilag. De kom så noget senere, men da havde jeg gensendt dem. Dobbelt arbejde, og frygtelig irriterende.  .

Jeg oplevede også, at bilagene IKKE ender nederst i mappen med Ubehandlede, men blandes med de bilag, der tidligere er indlæst.

Men da e-conomics testere nok ikke arbejder med så mange forskelligartede PDF-filer, som vi praktikere gør, kan de jo ikke genskabe de stærkt irriterende situationer, som vi oplever.

Og nej, jeg kan ikke genskabe situationen, hvorfor jeg mener, at fejlen rammer tilfældigt, men jeg har også en mistanke om, at datamængden kan være en medvirkende årsag.

 De seneste dage har jeg igen oplevet "Spinneren", når der laves tabelopslag, vises bilag og lign. Men da jeg nok er den eneste, der har disse "Forestillinger", så glem problemet kære e-conomic.
Spørgsmål af (25.8k points)
Hej igen,

I tillæg kan jeg sige at jeg faktisk oplever at få 3 fakturaer fra samme leverandør hver måned. Ofte er det kun de 2 af dem der kommer ind. Her er der jo tale om 3 ens pdf formater, hvorfor det er helt mystisk. Rent logisk lyder det som om at det er datamængde det drejer sig om.
Hej Martin

Tusind tak for dit indlæg, om end jeg er frygtelig ked af at høre at du ikke modtager samtlige af dine indscannede bilag.

Som Erik nævner, så sker det af og til at bilagene er forsinket, dette kan der være tekniske årsager til som jeg desværre ikke har kompetence til at komme med en nærmere forklaring på.
Derfor kan det være en mulighed at prøve at overføre bilag igen senere inden du rykker leverandøren.

Hvilken leverandør er bilagene fra Martin? DU kan eventuelt høre om leverandøren har mulighed for at sætte dig CC på faktura'en i en periode, hvor du kan kontrollere hvor mange bilag det drejer sig om, bare for at få indsigt i problemets omfang.

Lad mig høre dine tanker om ovenstående og hvor du ønsker vi går hen herfra

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)