Tidsregistrering under projekter - at kunne registrere for flere dage ad én gang

0
Hej.

I vores virksomhed (ca. 60 mand m/k) bruger vi projektmodulet til både at registrere timer på de enkelte projekter, men også til at registrere sygdom/ferie/barsel i. Det er en vigtig del af virksomheden, og for at gøre det lidt nemmere for brugerne vill det være en stor hjælp hvis man kunne registrere f.eks. sommerferien én gang, fremfor at skulle klikke sig ind på den enkelte dag. Man kan selvfølgelig kopiere en dag og blot ændre datoen, men man skal gemme før man kan kopiere igen til den næste dag osv. Kan man gøre det lidt smartere?

Med venlig hilsen

Signe Rasmussen
i Forslag » Projektstyring af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Signe

Tusind tak for din henvendelse

Det er klart at hvis der skal registreres en fuld barselsperiode kan det godt blive en lang eftermiddag med tidsregistreringer, og ligeledes med ferie måske i mindre grad dog ;)
Som udgangspunkt anbefaler jeg altid at man i denne type situationer vælger at lade være med at lave registreringerne pr. dag, men måske registrerer for en hel uge/måned i én registrering.
Tidsregistreringen er ikke begrænset til 7,5 eller 24 timer, så der kan sagtens registreres 37 eller flere timer i en enkelt tidsregistrering.

Alternativt skal du vælge løsningen med at kopiere registreringerne hvilket vil være den nemmeste måde at gennemføre registreringerne på.

På baggrund af ovenstående føler jeg ikke at det er nødvendigt at effektivisere tidsregistreringen i forhold til at lave adskillige ens registreringer.

Lad mig høre dine tanker om ovenstående og om mine løsningsforslag hjælper dig videre

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Signe

Jeg kan godt se at jere scenarie er lidt bøvlet. Måske kan vores løsning hjælpe. Vi har lavet en såkaldt Excel Add-in, som gør det muligt at lave tidsregistrering fra excel. Her er det hurtigt at lave timeregistrering for mange dage, projekter og medarbejdere i det samme ark og tildsidst kan man så overføre det hele ved et enkelt klik.

Du kan evt. se mere her:

https://www.sanocast.dk/timemanager

eller alternativt se en ultrakort præsentation her: eller her: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6537269958341079040

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 64 64 57, hvis du har spørgsmål.

 

Dbh. Karsten Olsen / Sanocast ApS
Forslag af (320 points)