forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Savner lagerstatus når jeg taster en ordrebekræftelse

0

Hej,

Jeg savner rigtig meget når jeg taster en ny ordrelinie, at jeg udover nr, navn og pris, kan se en lagerstatus sammen med. Det vil være en stor hjælp til at taste ordre. Så er det nemmere at se hvilket produkt man skal vælge i forhold til hvor mange der er på lager..

 

Er det muligt at få det lavet??

 

spurgt 7 Okt, 2015 i Forslag » Lager af Sara (190 points)

4 Svar

Hej Sara,

Hvis du trykker på ikonet yderst til højre så får du beholdningsmatrixen der netop indeholder den af dig øbnskede information. Du kan også foretage bestillingen der.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 7 Okt, 2015 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
Men det er netop i oversigten jeg mangler informationen...
Ellers misforstår jeg dig...
Oversigten kommer ikke til at fremgå i listen, da der på hvert varenumre kan være to varianter og dermed rigtigt rigtigt mange forskellige antal af samme varenummer.

Kunne man så ikke lave en "undtagelse" således at bruger man ikke varianter så vises antal til rådighed i listen. Det er desværre ikke så simpelt, idet der så ikke ville indgå "bestilt" og "i ordre". Heraf er den førstnævnte særligt interessant idet det jo giver mulighed for at kunne "sælge" når man ved at varen er på vej.

Så jeg må skuffe dig. Det kommer ikke i oversigten - uagtet at det selvklart er teknisk muligt. Men det ville fordre mange indstillingsmuligheder som vi ikek ønsker i vores program.

Den gode nyhed er dog, at beholdnings matrixen åbner i en pop-up og du derfor kan flytte den ned i hjørnet eller på den anden skærm. Bruger du to skærme kan den selvklart flyttes over i et anden skærm.
Ok, det giver mening med den matrix på en anden skærm..
Men nu bliver jeg da nysgerrig ang. varianter. Vi kører PS med en integration til E-conomic. I Prestashop er der mange varianter, men i E-conomic bliver de splittet ud på forskellige varenumre. Så jeg var af den opfattelse at E-conomic ikke understøtter varianter.
Jeg kender ikke årsagen til at prestashop brugere flere varenumre i stedet for varianter. Det er måske at der kun er to varianter i vores system og du bruger flere eller, nu når jeg tænker mig om, fordi at varianter ikke er eksponeret i API. Det er dermed ikke muligt på anden vis end Presta gør.. Nogen gange skal man tænke sig om. Mig altså.
:) Ok.
Det med den matrix kan jeg ikke hitte ud af. Kan du vise mig i et screenshot? Jeg forstod det sådan at den vil opdatere når jeg går ned i listen? Det synes jeg ikke den gør.

Nej den opdaterer ikke når du tager nyt varenummer, så skal du trykke på den igen udfor det nye vare nummer. 


 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 8 Okt, 2015 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
ok, så får jeg ikke lige det jeg har brug for, men tak for din tid.
De rien og anytime

Hvis du har to skærme så kan du logge ind i samme e-conomci aftale i to forskellige browsere og have dette billede fremme på den ene skærm. Du skal bare refreshe hver gang du har lavet en ordre.

 

 


 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 8 Okt, 2015 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
Hej Sara

Hvis du har lyst til at prøve en lidt anden retning så har vi en ordreregistreringsapp, der samtidig med du taster en varelinie så vises lagerbeholdningen.

Det også hvis du arbejder med varians.

Yderligere har app´en den funktion at man kan sende ordren til et eksternt lagerhotel, hvis man bruger den løsning.

Endelig viser den app´en debitorens kreditmax, saldo og forfalden saldo.

Vil du høre mere eller prøve den er du meget velkommen til at ringe til os på 7025 7600 eller sende en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 9 Okt, 2015 Forslag af Per Holm Pedersen (18,020 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”