Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ingen automatisk rabat ved projektfakturering

0
Hvad er argumentet for at rabatten på en kunde ikke slår igennem ved fakturering via projektmodulet??

Hvis en kunde er sat op til at de skal have 10% i rabat, så er det jo fordi de skal have 10% i rabat. De skal ikke kun have rabatten hvis de bliver faktureret uden om projektmodulet.

Argumentet med at man kan bruge projektskabeloner holder ikke. Jo hvis man i sådan en skabelon kunne angive en procentsats som rabat i stedet for særpriser.
i Forslag » Projektstyring af (3.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Torben

Tusind tak for dit indlæg og det glimrende spørgsmål.

Der ligger faktisk et teknisk argument til baggrund for dette. Når du overfører registreringer fra et projekt til en faktura, så fungerer det lidt så samme måde som en import. Det betyder altså at fakturalinjen ikke laves med et "check" på om kunden har tilknyttet en rabatsats, men istedet oprettes med de oplysninger som er tilknyttet på projektet. Kort sagt den registrerede salgspris.

Med de foreliggende muligheder for at anvende særpriser på projekt mv. føler jeg ikke at det ville give mening at lave det før omtalte check på kundens rabatsats, men fortsætte med at tage højde for projektregistreringen og eventuelle særpriser.

Jeg vil derfor afvise forslaget for nuværende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)