Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilknytning af bilag på leverandørfaktura

+17
I dag kan jeg forstå på chatten at der er lavet en ændring så man ikke kan tilknytte et bilag på sine leverandør-fakturaer som man har overført til e-conomic via e-mail. Man skal i stedet gemme sine bilag på computeren hvorefter man skal tilknytte dem fra sin computer.

Når man får en faktura fra en leverandør på e-mail kunne man førhen videresende faktura til e-conomic. Engang imellem kunne man så overføre alle de faktura og tilknytte dem de leverandør-fakturaer. Nu skal man i stedet hente dem fra et bibliotek på sin egen computer - dette er besværligt og langsommeligt da man skal bruge mere tid på at gemme, finde og tilknytte.
i Forslag » Bilagshåndtering af (410 points)
status opdateret af
Vi har nu brugt indscannings funktionen i over et år og er tilfreds med den men desværre er funktionen nu fjernet og det har givet os store problemer med at tilknytte bilagene.
 
Alle indscannede leverandørfaktura skal jeg nu først åbne og derefter gemme i en mappe samt give den et navn og nr. Dette har jeg i dag gjort med alle 19 faktura der var i ubehandlede. Dette er ekstra arbejde nu efter I har fjernet indscannings funktionen.
 
Derefter skal de vedhæftes i vareleverandørfaktura og indtastes med faktura dato og nr samt om varene er modtaget. Her bliver de liggende indtil vare er modtaget. (Desværre var de fire faktura som jeg havde indscannet mandag 21 september forsvundet i dag pga. I har fjernet funktionen)
 
Vi håber at I vil give os tilknyt funktionen igen så der ikke skal bruges ekstra timer - ellers må vi regne med at den månedspris vi betaler bliver mindre da I har fjernet en funktion.
Jeg mener denne ændring mest kommer kunder tilgode der ikke indscanner alle deres bilag.
For mit vedkommende er der ikke længere noget incitament til at betale for indscanning modulet på vareleverandør fakturarerne. Det vil være enklere nu at undvære modulet og blot scanne til vores server.
Vi har været glade for modulet men kan ikke se det fornuftige i at betale for et modul der gør arbejdsgangen mere tung
Hej E-conomics...

KAN VI SNART FÅ ET SVAR PÅ HVORNÅR TILKNYT FUNKTIONEN KOMMER TILBAGE!!!!!
Har lige selv haft fat i chatten vedr. dette problem. Forstår ikke helt at funktionen blev fjernet bare for at tilføje en anden som er mere besværlig. Giv os dog begge muligheder så hver enkelt selv kan bruge det der er lettest. Det er vel ligesom meningen, at det skal være let at bruge??? Kom igen E-conomic, det er en ommer :)
Hej I gode folk hos e-conomics.
I har besværliggjort vores hverdag, hvor vi sidder i hver sin ende af landet og skal bogføre bilag. Kan I ikke få funktionen med tilknytning af bilag tilbage lige med det samme - det er dyrt i tid at skulle lede flere steder... Alternativt så giv mulighed for at vælge om bilag skal tilknyttes fra egen pc'er eller fra indscanningsmodulet - det vil være god service :-)

7 Svar

Hej Clean,

 

Vi har ændret fremgangsmåden at tilknytte bilag til leverandørfakturaer på baggrund af ønsker her på vores forum fra andre kunder. Bl. a. her og her kan du se eksempler på dette. 

 

Når det så er sagt, kan jeg også godt se udfordringen for dit vedkommende - at du i dit workflow netop gavnede af, at man kunne sende bilag ind til indscanningsmailen og anvende dem på vareleverandørfakturaer. 

 

Det jeg vil gøre er, at følge op på hvor mange der ønsker den gamle funktionalitet tilbage og vende tilbage til dig på dette indlæg her i løbet af oktober måned, når jeg har fået indsamlet mere data/viden herom. 

 

Til andre brugere kan jeg kun anbefale, at hvis I også ønsker det tidligere workflow tilbage, så stem på dette indlæg her og/eller skriv en kommentar, så tager jeg det med i vores overvejelser :) 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
i må meget gerne opgradere funktioner, men prøv om ikke det er muligt at udvide funktionaliteter istedet for at erstatte.
Nu synes jeg, at det er et meget tyndt grundlag at ændre funktionen på. Er det en eller 2 kunder, der har forårsaget ændringen?
I taler hele tiden om at forbedre indscanningsmodulet, men lappeløsninger er da ikke nogen god ide.
Hele ideen med modulet må da være, at man ved bogføringen har de relaterede bilag lige ved hånden/på skærmen, så det må være en ommer. I den forbindelse synes jeg, at det er mærkeligt, at man i lagermodulet ikke kan bogføre en købsfaktura via en synlig leverandørfaktura på samme måde som en omkostningsfaktura.
Hvis I tænker i arbejdsflow er det da en god ide, at man hele tiden fastholder rutiner, der ligner hinanden, i identiske arbejdsgange.
Det er nemlig rigtigt irriterende, at når man har vedhæftet sin faktura, så kan man ikke se den, ligesom man kan, når man vedhæfter i kassekladden. Jeg udskriver fakturaerne hver gang, for at jeg kan se, hvad jeg bogfører, og det er jo ikke det, der er meningen med indscanningen.
Dette er en funksjon vi bruker hver dag flere ganger om dagen. Vi skanner direkte til e-mail og henter fra ubehandlet.
Selfølgelig er ønsket at man legger til en funksjon med drag-drop/fil UTEN å fjerne den gamle.
Før denne funktion blev ændret kunne man klikke på det vedhæftede bilag og åbne det i et seperat vindue, det syntes jeg var ganske smart da en leverandørfaktura (hos mig ihvertfald) tit indeholder mange flere positioner end en omkostnings faktura og jeg kunne forestille mig at der ville blive lidt pladsmangel hvis alt skulle være i samme vindue.
Hej Heidi

Jeg er netop en af dem der har ønsket denne funktionalitet - så jeg er super glad over den er kommet

MEN

jeg havde nu ikke forventet at det var enten eller !!
Tanken var at begge muligheder skulle være der som ved bogføring i kassekladden.
I har selv vænnet folk til at bilagene skal scannes ind for at de kan tilknyttes - og folk har tilpasset deres arbejdsgange efter dette - og sådan har det fungeret længe - så burde man vel lade folk selv bestemmme om man vil fortsætte med dette.....
Er det virkelig nødvendig å vente til over Oktober med å få gjort om dette??
Det er få innlegg på deres sider som har mer engasjement enn dette.
 Dette er kanskje en fin måte å vise at dere har den gode e-conomic-spiriten også etter å ha blitt kjøpt opp?
Nu må I altså snart se at tage jer lidt sammen....

I kan ikke bare fjerne funktioner, som er så vigtige for at kunne lave sit arbejde ordentligt. Mit bogholderi er ikke fysisk på min adresse, og jeg er derfor rigtig glad for at have indscanningsmodulet (SOM JEG BETALER FOR), og at kunne tilknytte mine bilag til mine leverandør faktura. Vil gerne præcist vide hvornår funktionen er tilbage?? Som andre har skrevet, så istedet for at I arbejder med hovedet under armen, og bare fjerner funktioner, så skulle I jo bare have tilføjet den anden mulighed! Så havde I tilgodeset alle kunder....Sæt igang
Helt enig - har lige været på chatten, og været meget frustreret over at mit inscanningsmodul ikke fungerer med mine leverandørfakturaer. Denne opdateringer er meget ugennemtænkt - selvfølgelig vil alle arbejdsgange være nemmer, hvis man har adgang til sine inscanninger fra inscanningsmodulet fremfor at skulle scanne, gemme (lave mapper) finde rigtige mappe og løbende rydde op på computeren i alle de inscamnnede bilag man måtte have gemt. TIDSSPLID. +jeg skal bruge 2 min. på at skrive til jer herinde.

Vi har været kunde i rigtig mange år - Men efter e-conomic er blevet solgt er det gået stærkt ned af bakke, både med supporten, hastigheden generelt (hvilket burde være jeres topprioritet) også bliver der brugt på at lave "opdateringer" som denne.... Arghhh
Forslag af (250 points)
Nu I skal til at rette dette - kan I så ikke give os adgang til ubehandlede bilag under faktureringsmodulet også.
Forslag af (250 points)
Problemet er, at e-conomic tænker i enmandsbetjente virksomheder, hvor chefen er den eneste ansatte. Så er det rart at have styr på bilagene på ens egen computer. Der er ingen, der tænker på, at f.eks. flere ansatte kan føde systemet, hvor bilagene sendes til en central enhed (Indscanningsmodulet) og derfra bearbejdes af forskellige medarbejdere med forskellige arbejdsopgaver. Derfor har man f.eks. heller aldrig forsøgt at udvide modulet således, at man kan bogføre med udgangspunkt i flere forskellige mapper.  
Men en skønne dag er der vel en medarbejder, der opdager, hvor fantastisk e-conomic er i sit grundsystem. Nu virker firmaet som en offentlig institution, hvor alle har ansvaret, og dermed er der reelt ingen udvikling i effektive arbejdsgange.
Hej Erik,
Jeg tror heller ikke e-conomic tænker på enmandsbetjente virksomheder - hvilket jeg er indtil videre - men din betragtning om problemets omfang er desværre smerteligt korrekt.

Jeg ser frem til e-conomic får rettet funktionen tilbage. Indtil videre har jeg omgået fjernelsen og vedhæfter fint mine indskannede leverandørfakturaer uden at skulle gemme dem først og finde dem som filer. Jeg deler naturligvis gerne med de øvrige brugere - bare send mig en e-mail.
Hej alle,

Jeg har selvfølgelig taget alle jeres kommentarer og meninger til mig, hvorfor jeg snarest muligt får ændret muligheden for at tilknytte bilag fra indscannede OG overføre fra lokalt drev.

Jeg opdaterer her på forum så snart jeg har en dato for hvornår dette komme ud "live".

Jeg beklager alle de frustrationer den oprindelige ændring har skabt. For at skabe sammenhæng inde i applikationen, har jeg valgt, at begge muligheder skal være til stede både på fakturaer under salg og på vareleverandørfakturaer under lager, som også nævnt flere gange i denne tråd. Og ja - det skulle have været løsningen fra starten af. Vi har lavet en vurderingsfejl, ændret en funktionalitet i programmet og lært af dette.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
Hej igen,

Som lovet en opdatering.

Løsningen som tilgodeser både at kunne overføre dokumenter fra ubehandlede samt overføre dokumenter direkte kommer ud senest på tirsdag d. 6. oktober 2015.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
Hej allesammen

Det glæder mig at kunne bekræfte at vi i dag har implementeret løsningen til vedhæftning af bilag på vareleverandørfakturaer, således at der nu både kan tilknyttes lokalt fra computeren og fra ubehandlede.

Som I vil se, så fremgår funktionaliteten ved at der er et tekstlink til begge funktionaliteter på vareleverandørfakturaer.
 
Vi undskylder de uhensigtsmæssigheder den tidligere erstatning af funktionalitet har forårsaget og vi er glade for at vi nu kan tilbyde begge muligheder.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)

Ej hvor fedt at det bare virker nu.

Det må være svært at stille alle tilfredse!!

Men tak her fra.

Felix Wolff A/S

Forslag af (140 points)