forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Debitor eller kreditor som modkonto

0
I forbindelse med boligudlejning pålignet vi aconto forbrugsbetalinger fra lejerne.Pengene er retteligt stadig lejerens indtil afregning. Og bogføres på lejers kreditorkonto. Det kunne være en stor lettelse at udføre dette i én Linie.
spurgt 20 Sep, 2015 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af Finn Hansen (140 points)
status opdateret 24 Sep, 2015 af Randi Birch Andersen

1 Svar

Hej Finn

 

Mange tak for dit indlæg – det er altid dejligt med nye input fra vores brugeresmiley

 

Jeg kan godt følge, at det ved aconto betalinger på den måde kan give mening at bruge både leverandør og kunde i en linje. Da dette ikke er noget, jeg har hørt andre henvendelser omkring og på baggrund af, at vi gerne vil prioritere vores ressourcer bedst muligt for alle, så vil dette desværre ikke blive implementeret i denne omgang.

 

Når det er sagt, så hvis du ikke allerede kender til det, kan det godt gøres i en omgang i kassekladden. I det du taster din postering, kan du godt blot udfylde den øverste linje med henholdsvis din leverandør eller kunde alt efter hvilken type du vælger først og så uden Modkonto trykke ’Gem & ny’ og så kan du skifte type i dette nye posteringsvindue, så du her får kunden eller leverandøren på alt efter hvilken du mangler. Hvis du så her også kun udfylder konto, så der ikke er Modkonto i nogle af dem, så balancere de med hinanden, så du på den måde kan bruge kunden eller leverandøren som modkonto.

       

Jeg håber, at dette kan hjælpe dig, så det bliver nemmere for dig og endnu en gang mange tak for dit forslag og engagement på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Sep, 2015 Bogføringshjælp af Randi Birch Andersen (2,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.