Debitor eller kreditor som modkonto

0
I forbindelse med boligudlejning pålignet vi aconto forbrugsbetalinger fra lejerne.Pengene er retteligt stadig lejerens indtil afregning. Og bogføres på lejers kreditorkonto. Det kunne være en stor lettelse at udføre dette i én Linie.
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Finn

 

Mange tak for dit indlæg – det er altid dejligt med nye input fra vores brugeresmiley

 

Jeg kan godt følge, at det ved aconto betalinger på den måde kan give mening at bruge både leverandør og kunde i en linje. Da dette ikke er noget, jeg har hørt andre henvendelser omkring og på baggrund af, at vi gerne vil prioritere vores ressourcer bedst muligt for alle, så vil dette desværre ikke blive implementeret i denne omgang.

 

Når det er sagt, så hvis du ikke allerede kender til det, kan det godt gøres i en omgang i kassekladden. I det du taster din postering, kan du godt blot udfylde den øverste linje med henholdsvis din leverandør eller kunde alt efter hvilken type du vælger først og så uden Modkonto trykke ’Gem & ny’ og så kan du skifte type i dette nye posteringsvindue, så du her får kunden eller leverandøren på alt efter hvilken du mangler. Hvis du så her også kun udfylder konto, så der ikke er Modkonto i nogle af dem, så balancere de med hinanden, så du på den måde kan bruge kunden eller leverandøren som modkonto.

       

Jeg håber, at dette kan hjælpe dig, så det bliver nemmere for dig og endnu en gang mange tak for dit forslag og engagement på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Bogføringshjælp af (2.9k points)