Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Beholdningsmatrix - Vælg lokation med nummertaster

0
Hej

Når I nu engang når til også at få beholdningsmatrix oversat til det nye e-conomic, så kunne det være lidt lækkert at have mulighed for at skifte lokation vha nummertasterne - ligesom man vælger posteringstype i "Regnskab".

Men har I ligefrem en helt ny og mere overskuelig version af beholdningsmatrix i tankerne, så skal I heller ikke høre noget for det ;-)

Mvh

Gunnar Kristiansen
i Forslag » Lagerstyring af (270 points)

1 Svar

Hej Gunnar,

 

Mange tak for dit forslag og din skarpe formulering wink

 

At lave om i dette er pt. ikke i støbeskeen. Der er mange andre ting som vi hellere vil prioritere, men når det er sagt – så er det planen på lang sigt, at lageret skal have en mindre overhaling. Og her, er du blevet hørt, hvor teknikken vil have forslaget i mente, når de skal kigge på det - for det skal de. Det er dog først på lang sigt, hvorfor jeg må afvise at implementere dit forslag for nu.

 

Men i hvert fald, skal du have tak for forslaget, som slet ikke er dårligt!

Jeg håber du har forståelse for at det på nuværende tidspunkt bliver afvist.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)