forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at afsendes navn også indgår i kildenoten "Emne i Email"?

0

Hej E-conomic

Når man trykker på "Overfør Bilag" og vil have kørt sine indsendte bilag (indscannet / pdf mv) ind i ens regnskab, kan man vælge "Notekilde". Som notekilde kan man vælge "Emne i Email".

For mine Eco-kunder kunne det være mere brugbart at der kom en notekilde-mulighed, som hed "Navn på Afsender + Emne i Email".

Som det er nu kommer der til at være en note som hedder f.eks. "Faktura 1234", men det er ikke sigende, hvorimod hvis afsendens navn (ej email-adresse) indgå kunne vi faktisk bruge noten til noget. Og i så fald ville der stå: "Hans Hansen ApS - Faktura 1234".

Indsæt gerne en tankestreg eller et kolon, så informationerne bliver adskilte.

Er det noget, som I kan realisere i en fremtidig version?


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 15 Aug, 2015 i Forslag » Indscanning af Jens Kirk (7,880 points)
opdateret 15 Sep, 2015 af Randi Birch Andersen

1 Svar

Hej Jens

 

Mange tak for dit forslag smiley

 

Vi er generelt ved at se på, hvordan funktionaliteten i Ubehandlede kan forbedres. Det er et godt forslag, det er dog ikke noget, vi ellers har hørt fra andre kunder. Jeg kan sagtens se, at det har relevans at vide afsenderen på bilaget. Det er også altid muligt, at tilføje dette til emnefeltet, så man får den information der, som man har brug for.

På nuværende tidspunkt er der meget fokus på, at få funktionaliteten til at performe bedre og det er derfor ikke noget, der vil blive taget med videre på nuværende tidspunkt. Men i udformningen af hvordan Ubehandlede kan forbedres, vil jeg meget gerne holde øje med, om vi hører fra andre, der ønsker det med at få mailadressen på afsender med, da det er direkte information vi kan trække, så vil godt holde øje med efterspørgslen til det.

 

Tak for dit engagement på vores forumsmiley   


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Sep, 2015 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”