Informizely customer feedback surveys

Design på "vareleverandørfaktura"

0
STORT PROBLEM: Mangler at kunne designe egne vareleverandørfaktura'er.

når varer modtages af leverandører uden forudgående aftaler, og hvor der skal laves en "købsnota" (vareleverandørfaktura) som skal udleveres til leverandøren (da denne ikke selv har udfærdiget en faktura - eks. pga. vægtopgørelse). Det er ikke muligt at lave denne vareleverandørfaktura EKSTERN, da designet ikke kan ændres. Der kan end ikke komme logo på, der er påført at det er til internt brug mm.  Det er eneste mulighed for fradrag (negativ vægt el. pris) på vareleverandørfaktura - men ikke på "bestilling", men hvor denne bestillingsskabelon kan ændres.

Jeg er derfor havnet mellem to stole - og ingen af løsninger kan dække behovet (hver for sig kan de dække flere behov men ikke samlet!!!)

Der er et stort behov for at kunne lave eget design (i designskabelonen) på "varelevernadørfaktura".

Jeg har kendskab til flere indenfor "råvarebranchen", som har denne udfordring, og derfor fravælger e-conomic. Det bør kunne lade sig gøre.
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej John‚
Tak for dit indlæg. smiley

 

Som du selv nævner, er vareleverandørfakturaen et internt bilag, de interne bilag, er der ikke mulighed for at kunne designe, da de som sagt ikke er beregnet til at sende ud af huset, eller skulle gives videre til anden part. Udviklingen af en sådan funktion, vil ikke ligge i den nærmeste fremtid, da udviklingen og implementering vil være tidskrævende, i forhold til at det giver mulighed for at designe et internt bilag, der ikke er beregnet til at videresende.

 

Vi søger altid at ramme flest mulige af vores brugere med de funktioner vi udvikler. Ud fra ovenstående bliver dette indlæg i denne omgang markeret som "implementeres ikke", da det ikke ligger i den nærmeste fremtid.

 

Jeg takker endnu engang for dit engagement, og håber du vil bidrage til flere indlæg på vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)