Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Særpriser/procenter/faktura

0
Det er et stort problem at man ikke kan regne særpriserne ud med procenter. Man kan gøre det hvis man laver varerabatgrupper osv. Men det nytter ikke noget, når man godt vil have forskellige priser på de samme varer til forskellige kunder. Lidt mærkeligt at man på den ene måde laver det med procenter og på den anden måde med beløb. Hvorfor ikke kunne gøre begge dele?

Samtidig er det også et kæmpe problem, at man under særpriser ikke kan få rabatten med på fakturaen så kunden kan se de får rabat. Sådan vil vi andre jo også gerne have det når vi modtager fakturaer. Der ville det igen være noget nemmere, hvis det var muligt bare at angive procenterne der er givet i rabat.
lukket som en kopi af: Rabatter
i Forslag » Lagerstyring af (160 points)
lukket af

2 Svar

Hej Karl

Vi har en rabat app til e-conomic der kan gøre det du efterspørger.

Vil du høre mere så ring 7025 7600 eller skriv php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Karl

De udfordringer du nævner her kan faktisk alle løses ved hjælp af den rabatstruktur jeg har beskrevet i dit tidligere indlæg:

http://forum.e-conomic.dk/16666

Jeg tænker derfor at jeg kan tillade mig at lukke dette indlæg og så kan vi holde dialogen i ovenstående indlæg.
Ser frem til at høre nærmere fra dig

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)