Informizely customer feedback surveys

notekilde = alle - (indscanning)

0

Det ville være en stor fordel med tilføjelsen af en 5. mulighed for valg af notekilde ved indscanning: "Alle"

Den skulle simpelthen bare lægge alle 3 datakilder sammen, adskilt af et eller andet (fx " - ").

På den måde kan man frit anvende alle tilgængelige brugerflader til indscanning skiftefvis, uden at skulle "overføre bilag" med de respektive notekilder der passer til de enkelte indscanningsmetoder. Når man anvender mobilappen, hvordan skal man så for eksempel drage nytte af at notekilden er "emne i e-mail" eller "filnavn"? Og når man anvender e-mail til indscanning, kan man absolut have fordel i både at bruge den data man får foræret i et filnavn (fx fakturanummer og kunde), mens man samtidig gerne vil tilknytte en reference eller en besked til bogføring.

Om intet andet, ville det være en stor fordel at man ved anvendelse af mobilapp til indscanning, altid fik noten fra mobilappen.

i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sebastian,
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg kan godt se, at det kan give udfordringer med notekilden, da man kan vælge flere forskellige notekilder. Det er sådan bygget op i programmet, at hvis du vælger ”Emne i e-mail” vil den tage emnet i de e-mails du har sendt ind med indscannede dokumenter. Samtidig vil den også bruge den note, som du har skrevet i mobilappen når du overfører.

Dvs. hvis du vælger Emne i e-mail, er notekilden altså en kombination af emnet i de e-mails du har sendt ind og noten i MobilAppen der bliver valgt til notefeltet.

På baggrund af ovenstående løsning på din forespørgsel, vil jeg markere dette forslag som ”implementeres ikke”. Vend gerne tilbage, så jeg er sikker på at have forstået dig korrekt.

Endnu engang tak for dit indlæg og engagement. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Så burde I simpelthen ændre titlen på valget af notekilden for "Emne i e-mail", til "Emne i e-mail / note i MobilApp" eller "Emnefelt/MobilApp" hvis der er pladsproblemer.
Ellers, super! Så mangler I kun at man får filnavnet med i en parantes derefter, så er intet data tabt.