Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl på kost prisen

0
Hej

Vi har ved flere tilfælde opdaget at vores kostpris, er helt i skoven.

Det sker når vores lager går i minus og vi så laver en kreditnota, eller der har vært lager regulering indimellem.

Som jeg kan se det, er en stor del af skylden at varen gå i minus, men det gør den ikke fysisk.

Kun for de e-conomic regner ud fra posterings nr. og ikke den indtastet dato, som jo er den rigtig rækkefølge på varen.

Vi har mange udenlandske leverandøre som sender faktura med post, og der med har vi varen før en vi kan bogføre fakturaen.

Det giver ofte et minus lager fordi vi sælger og fakturere varen når den lander.

E-conomic er jo beregnet til mindre virksomheder som nok ikke har en bogholder til at bogføre hverdag og der med også vil have minus lager en gang imellem.

Er det muligt at køre efter dato og ikke efter posterings rækkefølge ?
i Forslag » Lagerstyring af (520 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Henrik, 
Tak for dit indlæg, her på vores forum. smiley

 

Jeg kan godt følge dig i, at når jeres vare kommer længe før selve fakturaen, så kan der være uregelmæssigheder i at skulle direkte ind og lave en vareleverandørfaktura. 

Det er helt korrekt antaget, at hvis en vare går i minus, vil der forekomme en del efterreguleringer som gør at kostprisen kan ændre sig radikalt. Der er dog forskellige måder at afhjælpe dette på. 

Inde på selve varen har du det der hedder en vejledende kostpris, denne er sat til at skulle slå ind når de lager går i minus, således at de efterreguleringer der måtte komme, ikke bliver lige så voldsomme. 

Oven i det, hvis i kører det flow som hedder, modtagelse og derefter knytter vareleverandørfakturaen til modtagelsen, så undgår i også at jeres lager skulle gå i minus 

 

Med det sagt, så er det i e-conomic kun muligt at kører lageret efter posteringsrækkefølge, da det er en af de opsætninger som bygger hele lageret op. 

Hvis du vil have en en gennemgang af disse funktioner på telefonen, så siger du bare til. 

Så finder jeg en supporter som kan give dig et kald. smiley

 

Ud fra ovenstående markere jeg dette indlæg som implementeres ikke. Men jeg håber du har fået svar på, hvordan du fremadrettet kan styrer lageret så du undgår de samme udfordringer som du hidtil har haft.

 

Endnu engang tak for dit engagement på vores forum. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)