forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Problemer med overførsel af timer fra projektmodul til faktura

0
Jeg foretager registrering af mit tidsforbrug på mine kunder via Intempus og projektstyring. Når jeg så skal til at fakturere og overfører tid og pris til fakturaen, så kommer det til at stå som 1 time og med det samlede beløb (timer gange sats) som timepris! Hvordan får jeg antal timer og time pris til at fremgå i stedet? - Der kan supplerende oplyses, at da jeg startede med at bruge systemet, da fungerde det korrewkt! Jeg kan ikke huske, hvornår det ændrede sig.
spurgt 3 Aug, 2015 i Spørgsmål » Projektstyring af Prebenl (230 points)
status opdateret 19 Okt, 2015 af Lauris Sørensen

3 Svar

 
Bedste svar
Hej igen Preben

Beklager det sene svar, jeg får desværre kun en e-mail notifikation når du vælger "Kommenter" og ikke "Svar/Besvar", så jeg var ikke lige opmærksom på at du havde svaret, den tager jeg på min kappe, undskyld!

Anvender du også muligheden med det lille flueben der hedder "Specificer pr. salgspris" det er denne mulighed der giver den sidste detaljeringsgrad i overførslen.

Lad mig høre hvordan dette går for dig

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 17 Aug, 2015 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
valgt som bedste svar 17 Aug, 2015 af Prebenl

Hej Preben

 

Tusind tak for din henvendelse og dit spørgsmål.

 

Når du overfører tidsregistreringer har du mulighed for at vælge en Linjestruktur/udgangspunkt. Denne styrer hvordan strukturen af overførslen skal foregå, hvis du vælger "Samlet på en linje" så får du det resultat som du nævner, alt samlet som 1 stk med det samlede beløb.

 

Vælger du derimod en anden linjestruktur, det kunne være "En linje pr. aktivitet" eller "En linje pr. medarbejder", så vil du få en mere specifik overførsel af dine tidsregistreringer, hvor antallet af timer vil fremgå samt den vedhæftede sats der så vil akkumulere til et total beløb.

 

Jeg vedhæfter her et lille billede af hvor i applikationen vi befinder os, til ren information:

Lad mig høre om ovenstående hjælper dig med at få overført mere korrekt smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 7 Aug, 2015 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
Hej Lauris
Det at jeg ikke har fået noget svar på min kommentar til dit svar, skal det forstås sådan, at du ikke ved hvordan mit problem skal løses? Jeg gør jo netop akkurat det du foreslår. Der kommer ganske vist een linie pr. aktivitet, men antal timer og sats vises ikke, men derimod står dert bar "1 time" og så det samlede beløb - det er ret frustrerende, og jeg håber, at I har en løsning på det!
Hej Lauris

Det er netop den metode jeg altid bruger, men på det seneste opfører det sig ikke sådan som du beskriver (det gjorde det tidligere!)
besvaret 7 Aug, 2015 Spørgsmål af Prebenl (230 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”