Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering / Projekt

+1
Når man anvender projektmodulet, vil det ofte være hensigtsmæssigt at man ikke kan fakturere en/visse debitorer uden at der er tilknyttet projektnr.
Det kunne derfor være ønskværdigt om der, gerne på debitor-stamkortet, kunne aktiveres en form for "lås" - så det ikke var muligt at bogføre/sende faktura, uden at fakturaen var knyttet op på et projekt.

Mange hilsner

Britta Hammershøj
ZummaZumarum
i Forslag » Projektstyring af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Britta

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

Jeg kan godt følge din tankegang I at det i nogle tilfælde vil være rart hvis e-conomic ikke tillader dig at fakturere en kunde medmindre der er udfyldt projektnummer.
Til gengæld råder jeg også som udgangspunkt vores brugere der har projektmodulet til at fakturere via: Salg -> Kunder -> Projektoversigt og herfra bruge "Ny tilbud/ordre/faktura", på denne måde glipper man ikke projektnummeret på disse fakturaer.

Med ovenstående mulighed tilgængelig og de øvrige afgrænsninger (basic faneblad mv.) der er tilstede føler jeg ikke at denne begrænsning/lås vil give mening at udvikle for nuværende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)