Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ombytning af vare til kunde U/B med lagertræk

0
Jeg anvener lagermodulet.

Det sker desværre engang imellem at nogle produkter er defekte, og jeg derfor skal ombytte dem til nyt uden beregning for kunden. Disse produkter får jeg så enten ombyttet eller krediteret hos leverandøren.

For at lageret stemmer er det vigtigt at varen trækkes fra lageret, men da kunden jo har betalt for varen engang, skal kundens faktura jo lyde på 0,- hvorledes klare man den?
i Spørgsmål » Lager af (910 points)

2 Svar

Så laver du en linje med den defekte vare hvor antal er minus ( -1 )

og herefter samme varelinje igen.

Det giver en 0 faktura og en ombytning rent lager mæssigt.

Hvis din leverandør nedskriver/krediterer så kan du lave en regulering for dette.
Spørgsmål af (2.3k points)

Hej mmalling

 

Jeg er meget enig med kaspers svar.

 

Som krydderi ovenpå kan jeg fortælle at den linje du laver med den defekte vare på minus 1, kan laves som "Ukurant", og bogføres på en særskilt konto der er udfyldt i systemkonti.

Du kan se en nærmere vejledning af kreditnota på ukurante varer her.

 

Krediteringen fra leverandører kan du så bogføre finansielt, eller du kan regulere ind på din beholdning og værdi stemmer.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)