Automatisk tilknytning af indscannede bilag efter filnavn

+1
Hej. Jeg scanner rigtigt mange bilag ind, hvor der står bilagsnr. på. De filer jeg scanner ind, kalder jeg altid bilagsnummeret. Når jeg så har scannet alle bilagene ind, sidder jeg og tilknytter hvert eneste bilag efter det bilagsnr. filen kaldes. Det vil spare mig meget tid, hvis man kunne vælge at tilknytte alle indscannede bilag efter det bilagsnr. den indscannede fil er kaldt.
i Forslag » Bilagshåndtering af (1.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej HTB,


Først og fremmest tak for dit indlæg - det er altid dejligt når vores brugere er engagerede i systemets nuværende og fremtidige kunnen. smiley

Jeg kan sagtens følge dit forslag, og jeg kan også sagtens se at det ville være smart og tidsbesparende, hvis vi havde denne funktion i vores indscanningsmodul ud fra det scenarie du stiller op. Jeg må dog blankt erkende at det ikke er en arbejdsgang jeg har været bekendt med fra andre kunder.

Jeg har dertil svært ved at se, hvordan funktionen skulle fungere i praksis. Altså, hvordan vi skulle videreudvikle funktionen der i dag giver mulighed for at "trække" filnavnet ind som notekilde til videre at kunne tilknytte dokumenter til et bilagsnr. automatiseret. Udfordringen her ligger, som jeg ser det, i at der sagtens kunne stå andre tal, tekster mv. i dette filnavn. Jeg ser derfor for mange forskellige forudsætninger i forhold dit forslag og, hvordan det reelt skulle inkorporeres i systemet.

Ikke at dette skal sætte en begrænsning for vores udvikling af systemet. Vi må dog bare erkende at vores ressourcer bedst bliver udnyttet der, hvor vi rammer størstedelen af vores kunder. Det vil derfor selvsagt også betyde, hvis vi får yderligere henvendelser omkring samme udfordring, så vil det være noget vores udviklingsafdeling vil rette fokus på.

Jeg er ked af at vi lige i denne omgang ikke vil imødekomme dine udfordringer. Jeg håber at du fremadrettet vil fortsætte med at foreslå de ting der giver mening for jer. Du skal have tak for dit forslag.


Med venlig hilsen

Casper Hertz Olsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (220 points)
opdateret af