Informizely customer feedback surveys

Hvad er status på lagermodulet ?

0
Jeg søger efter et regnskabsprogram hvor i der også er lagerstyring, men jeg kan fornemme, at jeres lagerstyring ikke får samme opmærksomhed, som resten af programmet får, mht udvilking og vedligeholdelse.

Er det noget i vil ændre på i den nærmeste fremtid ?
i Spørgsmål » Lager af (120 points)

1 Svar

Hej Kim,
Tak for dit indlæg. smiley

Jeg er glad for at høre, at du overvejer e-conomic som dit regnskabsprogram, det synes jeg er en god beslutning.

Jeg er ikke helt med, når du skriver at vores lager ikke har samme opmærksomhed som resten af vores program? Lagermodulet kører som en del af e-conomic, og har derfor også samme vedligeholdelse.

For at kunne svare på dine spørgsmål bedst muligt, og få afklaret, om e-conomic og lagerstyring er noget for dig, vil jeg anbefale at få en samtale til dig. Hvis du skriver telefonnummer og et tidspunkt mandag-fredag mellem 9-15.30, Kan jeg arrangere et kald til dig. Alternativt kan du ringe til os på 88 20 48 40, i hverdage mellem 9-14, så vi kan få afklaret dine spørgsmål bedst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig Kim.

Tak for dit engagement og indlæg på vores forum.smiley

 


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (2.9k points)
Hej Steffen.

Dit svar harmonerer jo ikke rigtigt med virkeligheden. Jeg har selv modtaget flere svar fra Jer her i forum, hvori I netop giver udtryk for, at det I laver, er vedligeholdelse og ikke udvikling. Så tænk lige på det, når du svarer.
Hej Erik.

Som nævnt ovenfor er vores lagermodulet noget som vi fortsat giver opmærksomhed. Der er ikke tanker om, at vi vil holde op med at give opmærksomhed til vores lagermodul.

Hvad der konkret i fremtiden, kommer til at ske med modulet, kan jeg på nuværende tidspunkt ikke svare på.