Ændring af periode på abonnement, ændre ikke aktive abonnementer ved næste kørsel!

0
I starten af Januar ændret nogle af vores vilkår sig ved vores leverandør, blandt andet at bindingsperioden gik fra årligt til kvartal og vi valgte derfor at vidreføre dette til vores kunder, så det var nemmere at holde styr på hvem der havde betalt og hvornår.

Vi tog kontakt til jer af flere gange og fik bekræftet at ændret vi blot perioden på abonnementet, ville dette afspejles i næste kørsel. Og umiddelbart så alt fornuftigt ud ved første kørsel lige efter ændringen var lavet. Nu, et halvt år efter blev vi så kontaktet af en kunde, som undret sig over at perioden stadigvæk var 12 måneder, men det stod oplyst som afregning pr kvartal og med kun 3 x enhedspris i stedet for 12 x enhedspris.

Og rigtigt nok, de aktive abonnementer havde ikke automatisk ændret slutdato på den næste kørsel der blev lavet på abonnementer, dette skal gøres manuelt og vores tilfælde, skal jeg nu gå tæt på 6 måneders faktura igennem og sikre os, at vi ikke går glip af 9 måneders omsætning pr kunde.

Selvom jeres søde supporter sagde, det ikke var muligt at ændre på, vil jeg gerne forslå at når man ændre et abonnements periode, opdateres slutdatoen automatisk også på allerede aktive abonnementer.

Husk på, intet er umuligt og dette vil helt sikkret forbedre jeres produkt!
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Casper

Mange tak for dit forslag smiley

 

Du tænker på, når du ændrer intervallet for abonnementet, at den så automatisk skal korrigere efter dette i perioden inde på de abonnenter, der er tilknyttet abonnementet ik? 

 

For det kan jeg da sagtens se ideen i, da det så selvfølgelig er dette interval, du ønsker at fakturere dem for. Jeg vil derfor meget gerne tage det med til vores forummøde, så det kan vurderes med teknikkerne. Jeg kan endnu ikke give en tidshorisont på det desværre, men skal nok opdatere dette indlæg, så snart der er nyt i processen. 

 

Indtil da kan du ændre det på alle dine abonnenter ved at eksportere dem ud og importere dem med en ny dato, så du ikke skal ind på dem alle. Jeg har guide til at eksportere dem her, så skal du bare vælge den der hedder abonnement.csv og udtage abonnenterne for det givende abonnement og importere dem. Her kan du i start- og slutdato vælge Fast værdi og så skive de givende datoer du ønsker, for næste abonnements periode.

 

Jeg beklager det besvær, det har forvoldt dig. Du må endelig kontakte os, hvis der er yderligere spørgsmål til dette ellers skal du bare have mange tak for forslaget endnu en gang smiley 


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)

Hej Casper

 

Først og fremmest undskyld for den sene tilbagemelding. Vi skylder en afklaring på dit forslag i dette indlæg.

 

Det er fortsat sådan at opdateringen af slutdatoen først vil tilpasse sig på abonnenterne efter kørslen af abonnementet - således at første kørsel efter ændring af perioden, vil generere fakturaer efter den tidligere angivet periode.

Vi er fortsat klar over, at det kan give nogle besværligheder - specielt, hvis perioderne ændres ofte. Dog er forbedringen, som op til nu, fortsat ikke en prioritet, som vi har vurderet skaber nok værdi til, at denne forbedring er sat på den listen over planlagt udvikling.

Derfor sætter jeg dette indlæg til “implementeres ikke”.

 

I et evt. senere fokus på udvikling af abonnements relaterede funktioner vil dette forslag selvklart indgå i en ny prioritering.

 

Jeg håber, at du har forståelse for dette om ikke andet kan benytte eksport(import mulighed som bliver beskrevet i det tidligere svar :).


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)