Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kostpris på aktiviteter

0
Er det ikke muligt at få etableret muligheden for at lave en kostpris på aktiviteterne..?

Lige nu er løn det ENESTE, der kan have en kostpris...

 

Hilsen Jørgen
i Forslag » Projektstyring af (710 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Lauridsen

Mange tak for dit indlæg her på vores forumsmiley
Det er kun muligt at lave en kostpris på medarbejderen inde i e-conomic. Dvs. at koster medarbejderen forskelligt på de enkelte aktiviteter, så vil der skulle oprettes en medarbejder pr. kostpris pr. aktivitet og dette kan godt give mange medarbejdere, men vil være den løsning der er i systemet.

For nærværende er det ikke en ændring vi går ind og laver. Vi kigger her på hvordan at det er hensigtsmæssigt at det skal fungere i e-conomic, når den skal hente kostprisen og hvordan største delen af vores kunder bruger det nu.
Derudover så kigger vi også på efterspørgslen efter netop dette sat op i mod de ressourcer vi har til forbedringer og vedligeholdelse af systemet og her har vi andre højere prioriterede ændringer der skal laves.

Du skal alligevel have mange tak for at komme med dette forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)