Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Registrering af kilometer

+1
Når vi skal registrere kilometer på vores medarbejdere, så findes der kun EN type kilometer og EN kostpris/salgspris...

Kan I ikke lave flere forskellige typer/priser ifm. kilometerregistreringer...?

Det er jo ikke sikkert, at alle typer kilometer skal have samme pris (afhængig af medarbejder og materiel)...

Og hvordan skal det håndteres, hvis en medarbejder selv lægger bil til...? - så er der jo pludselig noget, som skal med på lønsedlen... Hvordan foreslår I, at det skal håndteres, hvis man har noget lønintergration med E-conomic?
i Forslag » Projektstyring af (710 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lauridsen,
Tak for dit forumindlæg smiley

Det der skal forstås med vores kilometerregnskab er, at det skal bruges, når medarbejdere selv ligger bil til, og ikke når de kører i firmabil. Derfor er der kun mulighed for at indtaste en pris, da det bruges til afregning for brug af egen bil.

Du kan i e-conomic finde en medarbejderafregningsrapport, der viser kilometerafregningen for hver enkelt medarbejder. Denne kan bruges til at danne overblik over kilometer til den enkelte medarbejder.

Brug af firmabil, kan registreres på projektet på mange måder, bl.a. gennem en omkostning, en varer, eller en fiktiv medarbejder med navnet ”bil”, som kan bruges til at registrere på diverse projekter.

I dit tilfælde, hvor du har brug for variable priser, alt efter opgave og medarbejder, vil det være en mulighed, at oprette en varegruppe, hvor der sættes hak i ”medregn i projekter”, og tilknyttes varer, der kan repræsentere de forskellige priser for kørsel. På denne måde, har du mulighed for at lave kost og salgsprisen variabel.

Tak for dit engagement og indlæg på vores forum. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)