Informizely customer feedback surveys

Advarsel ved lager reguleringer, EC gemmer dem ikke!

0
EC gemmer ikke oversigten over dine lager reguleringer, så laver du en fejl, og skal finde den efterfølgende så husk selv at skrive ud, så du kan tjekke hvilke hvis du da opdager hvis der er sket en fejl..!

Vi har konstateret flere fejl da EC har en fejl vedr. overførsel af det du indtaster i regulerings rubrikkerne, det er nemlig ikke altid at det du indtaster, og som EC synligt registrere og beregner, kommer med ned i reguleringen, EC er kender fejlen, men har endnu ikke løst det, selv om det er en fejl fra 2014...

Mvh

Henrik
i Spørgsmål » Lager af (290 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er korrekt at den rapport der genereres ved lagereguleringer ikke gemmes i e-conomic. Du kan dog altid genfinde dine reguleringer ved at gå i regnskab-->søgning og lister-->posteringer (find bilag). hvis du herinde søger på bilagsnummer 6000000 og opefter så vil alle dine reguleringer fremkomme og du kan se hvordan de er posteret.

Det er korrekt at der er en fejl i system - problemet med fejlen er, at vi ikke kan genskabe det herinde fra og det giver store problemer i forhold til hvad det er vi skal gå ind og rette, dette er vi opmærksomme på herinde.
Det der kan hjælper oplever du fejlen er hvis du sletter cache i din browser så har vi erfaringer med, at fejlen forsvinder.

Jeg håber at ovenstående vil kunne hjælpe dig i forbindelse med, at finde tidligere reguleringer selvom det ikke er den selv samme rapport, som ved oprettelse af reguleringerne. 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)