Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Så er der altså IKKE mulighed for dimensioner/afdelingsregnskab!!!

+1
Hej,

 

Vi har samme problem. Dette opstår ikke kun ved små systemposteringer på valutakontoen men også:

Lagerregulering

Afgifter der følger fakturaen (oprettet som e-conomic anbefaler)

Varerleverandørfakturaer (tast i rubrikker som samlerabat, gebyr mv)

Alle systemposteringer

 

For os bliver det samlet set et væsentligt beløb, der hænger i ingenmadsland - frustrerende at bruge tid på systemet og få oprettet dimensioner/afdelinger/fordelingsnøgler for bagefter at konstatere at I ikke er leveringsdygtige i netop dette.

 

Håber I har et tip/trick til at løse dette.

 

Med venlig hilsen

 

Charlotte
relateret til et svar til: Systemposteringer bogføres med afdeling
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (250 points)
lukket af

2 Svar

Hej Charlotte

Mange tak for dit indlægsmiley
Som du også selv henviser til, så har dette tidligere været oppe at vende her på forum hvor det dog er blevet afvist.

Der ligger nogle tekniske komplikationer og udfordringer ved påsætning af afdelinger, som jeg også er inde på i det tidligere indlæg.
Det giver størst udfordringer ved systemposteringer og op følgende posteringer, der kan være på f.eks. en faktura såsom efterreguleringer og afgifter. 

Jeg vil alligevel gerne tage dette med videre, så der kan arbejdes og testes for at se, om dette vil kunne lade sig gøre i systemet uden at det går ind og ødelægger eller forstyrrer andet. Uden at jeg tør love noget omkring udfaldet og hvor længe der evt. vil gå, så er det værd at tage det op endnu engang.

Du skal endnu engang have mange tak for dit indlæg og jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe på vores mødesmiley
 

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Charlotte
Jeg er i gang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og vi har et par stykker der omhandler den udfordring som du nævner.
Jeg vil gerne til, at starte med undskylde for, at der er gået så lang tid siden du har fået en opdatering.

Det er ikke blevet implementeret så der er forsat posteringer som ikke får afdelinger bogført med på – vi har dog, ligesom dit forumindlæg du linker til hørt forslaget på flere indlæg.
Nogle indeholder de udfordringer du nævner og nogle indeholder også andre.

Jeg vil lave en samling af indlæggene på et så vi ikke har en masse indlæg på det samme. Det handler primært om afdelinger på systemposteringer samt de tilfælde du også kommer med (samlerabat osv. )

Jeg vælger derfor, at lukke dette indlæg som en kopi af forum indlæg 18591 hvor vi samler trådene – der er derfor ikke nogle ”nyheder” men jeg vil forsøge, at forenkle det ved, at have det på et indlæg.
Fremtidige opdateringer vil derfor komme på det indlæg.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)