forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indkøbes priser på vare

+2
Hvorfor er det ikke sådan at jeg kan sætte en indkøbs pris ind i vare kortet og hvorfor kan jeg ikke sætter leverandør vare nr ind når jeg opretter en vare, jeg kan først sætte prisen ind i indkøbet ?,  nu skal jeg ind i leverandøren og finde varen og først der sætte leverandør vare nr ind, det er er bare så meget spild af min tid.
spurgt 16 Apr, 2015 i Forslag » Lager af hsa (180 points)
status opdateret 28 Mar, 2017 af Andreas Polk

2 Svar

Hej hsa

Mange tak for dit indlægsmiley
I e-conomic kører vi efter princippet gennemsnitlig kostpris, det betyder at du ikke selv kan angive indkøbsprisen på varen, men denne beregnes ud fra dine leverandørfakturaer og hvor mange varer du køber og hvad de koster.

Der er rigtig mange steder i systemet hvor det er muligt, at oprette "on the fly", som du selv er inde på gør det det bare super meget nemmere. Derfor syntes jeg også det vil give god mening, at den mulighed er der her under oprettelse ny linje.

Jeg håber at du har fået en forklaring på hvorfor at indkøbsprisen ikke kan indsættes. Jeg opdatere indlægget herinde når forslaget omkring varenumre har været oppe, at vende på vores møde. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Apr, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)

Hej hsa.
Jeg er i gang med, at skærpe overblikket her på forum og her er jeg noget til dit indlæg.
 

Dit indlæg har nu ligget i knap 2 år og vi er ikke kommet nærmere en implementering. Det forslag er egentlig 2 i 1 og jeg v il derfor give afklaring for hver enkel.

1. Muligheden for, at indsætte vareleverandør nr. direkte i vareleverandørfakturaen.
Det er ikke en funktion vi har i planen, at arbejde videre med. Det bryder med det som vareleverandør nr. i oprettelse af varelev. Fakturaen bruges til – nemlig, at søge efter dette vareleverandør nr.

Når det så er sagt kan jeg godt forstå behovet for en nemmere måde, at oprette vareleverandørens numre og her er tanken vi hellere igen går videre med muligheden for, at importere disse.
Det er dog heller ikke en opgave som ligger planen i nærmere fremtid. Forslaget er dog noteret.

 

2. Muligheden for, at indsætte en købspris på en vare – på en leverandør.  Det er et forslag vi også har liggende et andet sted og for, at sikre en samling på tingene vil jeg henvise til det indlæg.
Det er for nuværende planen, at vi skal arbejde lidt nærmere med forbedringer af de alm. arbejdsgange i lagermodulet i 4. kvartal 2017 og her kunne det godt komme på tale, at give mulighed for, at indlæse købspriser (i vareleverandørens pågældende valuta)

Det vil dog blive taget op på det andet indlæg og derfor sætter jeg dette som implementeres-ikke.  


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 28 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”