forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Importer varebestillinger

+1
Hej med jer!

 

Jeg vil høre om jeg er den eneste der ønsker en smart måde at lave varebestillinger på?

Når jeg skal bestille 100 varer kan jeg bruge en hel dag på enkeltvis at oprette bestillinger da jeg først skal vælge opret --> finde leverandøreren --> finde varen --> indtaste antal x 100

 

Det jeg HÅBEDE var muligt, var at trække mine varer ud i en excel-fil fra bestillingsmodulet, indtaste bestillinger yderst til højre og importere dem igen. Det kræver blot at systemet ved fra hvilken leverandør varene kommer fra.

 

Alternativt havde jeg påtænkt at oprette en bestillingskladde for alle leverandører med alle produkter oprettet. Således ville jeg kunne trække en liste ud fra den pågældende leverandør og slette de varer jeg ikke skulle have og regulere antallet på dem jeg havde.

Mit spørgsmål: Er der ikke nogen der har en smart løsning til ovenstående problemstilling? :D
spurgt 9 Apr, 2015 i Spørgsmål » Lager af PatrickVinding (190 points)
status opdateret 30 Apr, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Patrick

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg har undersøgt det nærmere og der er desværre ikke en måde hvorpå du kan importere en varebestilling direkte i systemet, du vil derfor skulle oprette bestillingen manuelt.

Det du evt. kan gøre er, at du kan genfinde tidligere bestillinger har du bestilt varen fra leverandøren før. Herefter skal du blot tilrette antallet og evt. andre oplysninger.
Det eneste det kræver og, som gør det lettere ved denne løsning er, at du blot ved hvilken tidligere bestilling du har bestilt varen, da du ikke kan se varen fremgå på listen, når du går under lager-->køb-->arkiv. Herinde ændre du typen på bestilling og du kan se bestillingerne der har været lavet fremgå, du kan så til højre kopiere den ønskede og der vil nu oprettes en kladde du kan tilrette og anvende.

Selvom dette ikke er den optimale ønskede løsning, så håber jeg at ovenstående alligevel vil kunne hjælpe dig lidt på vej og gøre det lidt nemmere.

 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 30 Apr, 2015 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Denne problem stilling er da på ingen måde løst, før man kan indlæse bestillinger, eller endnu smartere, overføre den fra genbestillingsrapporter.

Jeg har præcis samme problem stilling og vi har derfor en mand der bruger flere timer hver dag på at indtaste bestillinger.
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”