forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverandørerfaktura med varer og ydelser

+2
Vi modtager en del leverandørerfakturaer hvor der både er ydelser og varer på fakturaen. Jeg ville rigtig gerne at man kunne ligge de varer på lager som man skal samt kunne have en varegruppe (uden lagertræk), hvor man kan kontere ydelsen direkte i driften, sådan af leverandørfakturaen passer med det beløb der skal betales.

Som det er nu, skal jeg først via lagermodul og derefter ind på leverandørfaktura (under regnskab) og bogføre resten af leverandørfakturaen.

Dette må kunne gøres nemmere
spurgt 19 Mar, 2015 i Forslag » Lager af Ulla Nielsen (160 points)
status opdateret 20 Mar, 2015 af Mikkel Hansen

1 Svar

Hej Ulla,

 

Tak for dit indlæg :)

 

Jeg må da være ærlig og sige at jeg syntes at det ville være en rigtig smart funktion - fordi som systemet(Lager-modul) er bygget op nu, så er det ikke tiltænkt til det. Der skal man den vej som du også beskriver (Regnskab -> Kassekladde).

 

Jeg ved at dette vil kræve en større omskrivning af Lagerkoden (som vi forhåbenligt også får på et tidspunk), men pt. må jeg lade denne vente baseret ud fra hvor mange vi kan se vil få gavn af det - da det i sidste ende er resourcer fra vores udvikling som spiller ind her. Så det er ikke noget vi får implamenteret i den nærmeste fremtid.

 

Men som jeg sagde til at starte med, så er jeg personligt fan af dit forslag, så lader dit forslag liggende her inde, så hvis der skulle komme en større behov fra andre kunder og vi kan se at folk virkelig mangler det, så vil det selvfølgelig kunne rykke på processen :)

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Mar, 2015 Forslag af Mikkel Hansen (2,050 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”