Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




tilknytning af bilag

0
Måske kunne man tilknytte bilaget før bogføringen.

Så skal man kunne fravælge det kommer med til kunden?
relateret til et svar til: Tilknyt bilag fra PC til bogført bilag
i Forslag » Bilagshåndtering af (180 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sara smiley

Tak for dit indlæg.

 

Jeg kan se at du har oprettet 2 indlæg og jeg forstår det som om du spørger om det samme smiley

 

Vi har flere forskellige måder hvorpå man kan arbejde med sine indscannede dokumenter på. Den ene af disse er at oprette en ny postering direkte fra dit indscannede dokument. Dette kræver naturligvis at du har overført dine bilag i din aftale før du kan bogføre dem.
Når du skal oprette en postering ud fra et indscannet skal du gøre som følger:

 

  1. Gå til ‘Regnskab’ og ‘Kassekladder’
  2. Klik på pilen til højre for "Ny postering"
  3. Klik på ‘Ny postering fra indscannet’
  4. Alle bilag i ubehandlede med status ‘Anvend’ kan bogføres.
    • Skift status for bilag, som ikke kan/skal bogføres.
  5. Klik på ‘Udfør’

Herefter vil du kunne se dit bilag i posteringen, og have mulighed for at udfylde felterne i posteringen med de data du måtte have.

 

Der er også mulighed for at tilknytte bilaget til kladdeposteringen direkte fra ’ubehandlede’, dette gøres ved at gå i ’ubehandlede’ og ændre bilagets status til ’tilknyt’ og herefter indtaste bilagsnummeret i feltet ’bilag’.

 

Når du opretter en postering vil denne ikke blive sendt til kunden, men blot ligge i dit eget regnskabsarkiv. Det betyder at kunden ikke modtager en kopi af dit bilag. Hvis du ønsker at tilføje et bilag til din salgsfaktura kan dettes naturligvis også lade sig gøre. Det er dog desværre ikke muligt at tilknytte interne bilag til dine salgsfaktura, i det at kunden altid modtager en kopi når der tilknyttes bilag til salgsfakturaen.

 

Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med at der ingen fejl vil opstå? J Kan du uddybe dette for mig i en kommentar nedenfor?

 

Jeg håber jeg fik besvaret dine spørgsmål til fulde, og ellers er du mere end velkommen til at skrive igen så jeg kan uddybe smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Henriette Enemark</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.7k points)
opdateret af