forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Km-registrering på interne projekter registreres med en salgspris ?

0
Når man opretter et intern projekt (projekttype intern) registreres der normalt ikke salgspriser på disse Timeregistreringer får automatisk ikke en salgspris og på omkostninger vil man normalt vælge en gruppe "ikke fakturerbar"

Eneste undtagelse er km-registreringer - de kommer med på de interne projekter med en salgspris ligegyldigt hvad man gør. Kan denne fejl ikke blive rettet ?

 

Det er normalt en let og god kontrol at man i oversigtsbilledet i igangværende projekter kan se at der ikke umiddlbart er lavet fejlregistreringer på de interne projekter ved at se at der står 0 kr i salgspriser - det kan man ikke så længe km-registrering går ind med en salgspris.....

René Arpe

It-konsulent

spurgt 16 Mar, 2015 i Forslag » Projektstyring af Rene.Arpe (17,300 points)
status opdateret 24 Aug, 2017 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Rene


Tusind tak for dit indlæg smiley


Tak fordi du gør os opmærksomme på dette - det er helt klart en bug. Jeg har derfor oprettet det som en sag hos vores teknik og vi vil sørge for at kigge nærmere på dette problem.

 

Jeg vender tilbage så snart jeg har en opdatering på probleme.

 

Du ønskes en rigtig god dag.

 


Med venlig hilsen

Henriette Enemark

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Mar, 2015 Forslag af hcenemark (1,660 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”