Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at se se abonnementets pris på kunden

0
Når man vælger Salg-Kunder-abonnementer er der kun mulighed for at se Rabat og Særpris - ikke abonnementets normale pris hvilket ville være naturligt.

Skal man finde prisen på en kundes abonnement skal man derfor først finde hvilket abonnement kunden har og derefter Abonnementer-"søg abonnement" - Tilknyt varer/ydelser (se hvilke varer er tilknyttet) - Varer - søg varer og først her kan man se prisen.

Tager jeg fejl eller er der en nemmere måde?

Er det muligt at få tilføjet en ekstra kolonne?
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (660 points)
status opdateret af
Både pris og antal ville være rart at have. Så man hurtigt kan se at man har opdateret korrekt.

1 Svar

Hej Jacob

Mange tak for dit indlæg og interesse i at gøre e-conomic endnu bedre.

 

Jeg kan sagtens se ideen i det udfra dit perspektiv, for at give dig forklaringen på hvorfor det ikke er sådan netop nu er det følgende:

Den oversigt under Sald-kunder-abonnementer er ment til at man kan få abonnementsoplysningerne på den enkelte kunder - disse data trækker den altså fra "abonnent" oprettelsen, hvor det er de felter du kan se der er tilgængelige.

Når det så er sagt, kan jeg sagtens se, at det udfra salg > kunder > abonnementer kunne være godt med en salgspris, hvis det er den funktion du bruger til at få et overblik over prisen på abonnementet. Såfremt, dette er vigtigt, kunne du evt. udfylde særpris feltet på selve abonnementet eller abonnenten, omend den måske også ville være den samme som i varekartoteket. Det ville give dig overblikket under salg > kunder > abonnementer også.

Det man så ville miste, ville være at hvis du vil ændre prisen på varen der er tilknyttet abonnementet, vil du skulle ændre særprisen enten på abonnementet eller abonnenten. Så der er både lidt fordele og ulemper ved denne work-around.

Umiddelbart, er det ikke noget vi vil tilføje netop nu, set udfra den betragtning at der er en work-around, samt at den generelle betragtning udfra, hvor mange kunder netop denne funktion ville hjælpe.

Du er altid velkommen til at kommentere, spørge eller lignende på ovenstående svar, og ellers er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål på supporten på mail info@e-conomic.dk inden 20 eller telefon 88204840 (9-14)

Ha' en rigtig god dag og endnu en gang tak for dit indlæg.

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christian Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (1.2k points)
Hej Christian


Jeg synes stadig at det er underligt at prisen ikke fremgår på salg-kunder-abonnement. Og at prisen heller ikke fremgår på det enkelte abonnement finder jeg endnu mere ulogisk.
Såfremt jeg har et abonnement med 10 tilknyttede varer -  så er jeg tvunget til at slå de 10 varer op i varerkartoteket og manuelt lægge disses priser sammen for at finde den samlede pris på abonnementet.

Abonnementets pris bør fremgå både under abonnement og under kunden! Det nuværende setup er komplet ulogisk.
Hej e-conomic

Jeg må faktisk sige, at jeg er enig med Jacob. Det er virkelig bøvlet. Samtidig er det temmelig risikofyldt, hvis man lægger prisen ind på særprisfeltet, som så skal vedligeholdes også manuelt.

Hilsen Finn René