forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forslag: Mulighed for at ændre i tilmeldt dato for en abonnent

0
Hej E-conomic

Vi vil utroligt gerne ind og ændre på tilmeldt-datoen for abonnenterne, fordi vi ikke har været klart over, hvilket overskuelighedsmæssige betydning det giver os at få informationerne kørt rigtigt ind.

Vi har kørt dem ind sådan, at det har været vores registrererings-dato, som er blevet kørt som tilmeldt-dato, men det giver nu - som vi er blevet klogere - meget mere mening for os, at det er datoen, hvor kunden oprettede sig i vores websystem. Og det er også sådan at det kører nu i vores API-løsning for fremtidige abonnenter, men vi skal tilbage og have lov til at ændre tilmeldte-datoen på de gamle. Men det kan vi desværre ikke via GUI'en, fordi feltet er gråt / låst. Vi kan eksportere dem ud og rette og importere dem ind igen, men det er lidt bøvlet.

Det ser ud som om, at vi kan gøre det via API'en ved at kalde API-funktionen Subscriber_SetRegisteredDate, men jeg ved ikke om den vil acceptere det.

Er det muligt, at vi kan få lov til at ændre det via GUI'en i en fremtidig version, så vi ikke skal løse problemerne via API'en? Det kan jo ske igen, at der er behov for at ændre datoen for tilmeldingen.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 8 Mar, 2015 i Spørgsmål » Abonnement af Jens Kirk (7,830 points)
gen-kategoriseret 10 Mar, 2015 af christinaheckmann
Forslaget er markeret som løst men jeg kan ikke rette i det når jeg står i abonnementer ??

1 Svar

 
Bedste svar
Dét kan jeg ikke umiddelbart se noget problem i - der er i forvejen ingen restriktioner på feltet, ligesom det heller ikke har nogen forretningslogik-betydning i e-conomic. Dette forstærkes blot yderligere af, at såvidt jeg kan se, kan du faktisk sagtens få lov til uden videre at ændre det via API'et.

 

Mvh.

Christian Estrup

Development Director

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 8 Mar, 2015 Spørgsmål af Christian Estrup (19,430 points)
valgt som bedste svar 8 Mar, 2015 af Jens Kirk
Super :-) Er det så noget, som I åbner op for? :-)
API-operationen Subscriber_SetRegisteredDate virkede faktisk og vi har nu kunne få styr på alle vores abonnenter :-)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”