Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Forslag: Mulighed for at ændre i tilmeldt dato for en abonnent

0
Hej E-conomic

Vi vil utroligt gerne ind og ændre på tilmeldt-datoen for abonnenterne, fordi vi ikke har været klart over, hvilket overskuelighedsmæssige betydning det giver os at få informationerne kørt rigtigt ind.

Vi har kørt dem ind sådan, at det har været vores registrererings-dato, som er blevet kørt som tilmeldt-dato, men det giver nu - som vi er blevet klogere - meget mere mening for os, at det er datoen, hvor kunden oprettede sig i vores websystem. Og det er også sådan at det kører nu i vores API-løsning for fremtidige abonnenter, men vi skal tilbage og have lov til at ændre tilmeldte-datoen på de gamle. Men det kan vi desværre ikke via GUI'en, fordi feltet er gråt / låst. Vi kan eksportere dem ud og rette og importere dem ind igen, men det er lidt bøvlet.

Det ser ud som om, at vi kan gøre det via API'en ved at kalde API-funktionen Subscriber_SetRegisteredDate, men jeg ved ikke om den vil acceptere det.

Er det muligt, at vi kan få lov til at ændre det via GUI'en i en fremtidig version, så vi ikke skal løse problemerne via API'en? Det kan jo ske igen, at der er behov for at ændre datoen for tilmeldingen.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
lukket
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (8.1k points)
gen-kategoriseret af
Forslaget er markeret som løst men jeg kan ikke rette i det når jeg står i abonnementer ??

1 Svar

 
Bedste svar
Dét kan jeg ikke umiddelbart se noget problem i - der er i forvejen ingen restriktioner på feltet, ligesom det heller ikke har nogen forretningslogik-betydning i e-conomic. Dette forstærkes blot yderligere af, at såvidt jeg kan se, kan du faktisk sagtens få lov til uden videre at ændre det via API'et.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)
valgt som bedste svar af
Super :-) Er det så noget, som I åbner op for? :-)
API-operationen Subscriber_SetRegisteredDate virkede faktisk og vi har nu kunne få styr på alle vores abonnenter :-)