Informizely customer feedback surveys

Forslag: Trække "Bemærkninger" ud ved eksport af abonnenter

0

Hej E-conomic

 

Jeres abonnent-eksport-mulighed eksporterer ikke alle abonnent-informationerne ud - f.eks. mangler "Bemærkninger". Og i det felt kan der sagtens stå vigtige informationer, som så manuelt skal indskrives i regnearket. Det er et problem, hvis for de eco-kunder, som har 1000 vis af abonnenter.

 

Ligeledes opstår der et problem, hvis man vil have importeret abonnenterne ind igen - blot under et andet abonnement - fordi så kommer bemærkningerne ikke med ind. Altså det går tabt. Med mindre de tastes ind manuelt (kæmpe opgave).

 

Så kan jeres abonnent-eksport-funktion ik udbygges til også at trække bemærkningerne om abonnenten med ud i regnearket? Og ligledes kan jeres abonnent-import-funktion ikke også udbygges med mulighed for importere bemærkningerne ind?


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (8.1k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Jens,

Bemærkninger kommer da med ud, når du eksporterer abonnenterne - via Indstillinger -> Eksportér data. Ligeledes er feltet tilgængeligt ved import.

'Til gengæld' kommer bl.a. bemærkninger ikke med ud ved "Vis i Excel" - måske, det er herfra, du 'eksporterer'? Her kan du jo i forvejen kun udlæse abonnenter på ét abonnement, eller abonnementer for en specifik kunde (eftersom visningen aht. overblik altid tager udgangspunkt i enten et abonnement eller en kunde) - så ved en egentlig eksport bruger du vel ovennævnte "Eksportér data"?

 

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Spørgsmål af (20.9k points)