forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forslag: Trække "Bemærkninger" ud ved eksport af abonnenter

0

Hej E-conomic

 

Jeres abonnent-eksport-mulighed eksporterer ikke alle abonnent-informationerne ud - f.eks. mangler "Bemærkninger". Og i det felt kan der sagtens stå vigtige informationer, som så manuelt skal indskrives i regnearket. Det er et problem, hvis for de eco-kunder, som har 1000 vis af abonnenter.

 

Ligeledes opstår der et problem, hvis man vil have importeret abonnenterne ind igen - blot under et andet abonnement - fordi så kommer bemærkningerne ikke med ind. Altså det går tabt. Med mindre de tastes ind manuelt (kæmpe opgave).

 

Så kan jeres abonnent-eksport-funktion ik udbygges til også at trække bemærkningerne om abonnenten med ud i regnearket? Og ligledes kan jeres abonnent-import-funktion ikke også udbygges med mulighed for importere bemærkningerne ind?


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 8 Mar, 2015 i Spørgsmål » Abonnement af Jens Kirk (7,950 points)
gen-kategoriseret 10 Mar, 2015 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Jens,

Bemærkninger kommer da med ud, når du eksporterer abonnenterne - via Indstillinger -> Eksportér data. Ligeledes er feltet tilgængeligt ved import.

'Til gengæld' kommer bl.a. bemærkninger ikke med ud ved "Vis i Excel" - måske, det er herfra, du 'eksporterer'? Her kan du jo i forvejen kun udlæse abonnenter på ét abonnement, eller abonnementer for en specifik kunde (eftersom visningen aht. overblik altid tager udgangspunkt i enten et abonnement eller en kunde) - så ved en egentlig eksport bruger du vel ovennævnte "Eksportér data"?

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 8 Mar, 2015 Spørgsmål af Christian Estrup (20,270 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”