Forslag: Sammenlægning af abonnementer?

0
Hej E-conomic

2 (eller flere) abonnementer kan godt gå hen og blive til et abonnement hos flere af mine eco-kunder - og der mangler de en smart mulighed for at sammenlægge abonnementer til et abonnement - eller at det ene abonnements abonnenter trækkes over i det andet abonnement.

Lige nu rådgiver jeg om, at de må eksportere abonnenterne ud og importere dem ind igen på det valgte abonnement, men der er risiko for bruger-fejl og jeres eksport-mulighed eksporterer ikke alle informationer ud - f.eks. mangler "Bemærkninger".

Er det muligt, at I i en fremtidig version af E-conomic kan gøre sådan, at man med lethed kan sammenlægge 2 (eller flere) abonnementer?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (8k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Jens,

Det vil jo være enkelt nok at sammenlægge abonnementernes linjer - men hvad, hvis abonnementerne har forskellige længde (fx ét på månedsbasis og ét på kvartalsbasis)? Eller hvad, hvis der er aktive abonnenter med forskellige perioder?

Eller... Er brugsscenarierne typisk af en sådan karakter, at man rent faktisk ville få noget ud af det, selvom man begrænsede det til en mulighed for at sammenlægge abonnementer, som dels har samme længde, dels ikke har aktive abonnenter med forskellige aktuelle perioder?

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
I kan blot lave det på den nemme måde, hvilket er, at hvis der ikke er konflikter, så skal den blot sammenlægge.

Og så kan de resterende abonnenter (altså dem som ikke kunne blive sammenlagt automatisk) forblive tilbage i det gamle abonnement, så man kan overskue, hvad som ikke kom med over.

Og så må man manuelt tage dem - enten ved at tilrette og prøve sammenlægningen igen. Eller ved at man eksporterer / importerer dem over i det sammenlagte abonnement.

Hvis I tænker lidt bredere, så kan det også være, at man gerne vil flytte abonnenter, som skal over på et andet abonnement (altså ikke en sammenlægning, men en flytning af udvalgte abonnenter). Som det er nu skal man håndtere det hele selv og det er umuligt, når man har 1000 vis af abonnenter.