forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

ekstra feldt i faktura

0
hej Jeg savner et ekstra feldt i faktura til udregning feks hvis jeg har en køreplade jeg lejer ud til en dagsleje

hvis en kunde har 200 plader a feks 5kr i 45 dage  nu kan jeg kun trykke 200 plader a 5 kr mangler et feldt til feks dage men det kunne være fedt hvis det var mulig også at lave med kalender funktion så den selv kunne regne dage sammen hvis det var fra en dato til en anden dato ( evt hverdage uden lør/søn og helleigdage )

mvh Marten
spurgt 7 Mar, 2015 i Forslag » Fakturalayout af marten (120 points)
status opdateret 10 Mar, 2015 af cwa

1 Svar

Hej Marten

Tak for dit indlæg her på vores forum.

Jeg ved ikke om du er bekendt med at vi i vores prisfelter har mulighed for at lave udregninger, lidt ligesom i et excel ark. Så hvis du fx. står i feltet salgspris og vil lave en udregning kan du skrive "= 200*5*45" og derved skrive 45.000.

En kalenderfunktion i forbindelse med fakturering vil umiddelbart blive meget specifikt til nogles behov, hvorimod det generelle brug af programmet måske ikke ville få så meget ud af netop denne funktion, hvorfor vi på dette tidspunkt ikke vil gå videre med dit forslag, også på baggrund af ovenstående udregningsfelt.

Endnu en gang mange tak for dit indlæg,

Ha' en rigtig god dag.

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Mar, 2015 Forslag af cwa (1,200 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”