Forslag: Vælg mellem Ubehandlede eller Vedhæft lokal fil

+1

Hej economic

Under Regnskab ifm. Indscanning, skal man klikke en masse, hvis man både har overførte indscannede bilag liggende i Indscanning > Ubehandlede og nogle andre lokalt, som man ikke har fået overført endnu. Det kunne derfor være rart, hvis det lille [+]-ikon under f.eks. Daglig åbnede et modal vindue, hvori der var to faneblade. Et med indholdet fra Indscanning > Ubehandlede og ét med en normal "Browse.."-knap der vælger lokal fil. Så ville man kunne tilknytte sine bilag i ét og samme område/vindue f.eks. under Regnskab > Daglige, hvad enten det er bilag man har fået overført ved at videresende e-mails med bilag, eller det er indscannet bilag der ligger lokalt på computeren.

Se mine skærm eksempler.

Mvh.

Henrik Nielsen

 

i Forslag » Bilagshåndtering af (650 points)
opdateret af
Se lige, at jeg faktisk ikke er alene om det ønske:
http://forum.e-conomic.dk/15082/vedhaeftede-bilag
Det er lidt i samme tråd.

3 Svar

Hej Flexus

Husk du kan trække og slippe fra stifinder til posteringen.
Så det er meget nemmere at have alle bilag liggende lokalt eller i dropbox, one-drive eller lign.

"Ubehandlede" skal du blot bruge til at tilknytte til allerede bogførte posteringer, hvor du kender bilagsnummeret

Mvh
Finn

e-consultic.dk
Forslag af (8.7k points)
Hej Finn

Træk/Slip til posteringer i oversigten over bilag i Daglig var jeg ikke klar over. Det gør det lidt nemmere og jeg har f.eks. en mappe på Skrivebordet "_bilag".

Er dog ikke enig i dit udsagn "Ubehandlede skal du blot bruge til at knytte allerede bogførte posteringer".

Vi modtager mange faktura på e-mail med fakuraen vedhæftet som PDF. I daglig gennemgang af post er det dejligt nemt at videresende disse e-mails til vores e-conomic Indscannings e-mail adreses. Alternativet ville være, at højre klikke og venstre klikke og gemme vedhæftning i min "_bilag" mappe osv. Det er meget nemmere, bare at videresende faktura e-mailen. Så ligger den klar i Ubehandlede. For at knytte dem, skal man så ned og klikke på Indscanning > Ubehandlede og have det vindue åben. Så gå til bage til Bogføring > Daglige, så man kan se bilagsnr., f.eks. en lang liste indlæst fra en fil i banken. og så skal man ellers igang med at knytte.

Det kunne også laves mere simpelt end modal popup. F.eks. kunne klik på [+]-ikonet åbne en liste i venstre side (150-200px) hvor blot "note feltet" fra Ubehandlede var vist. Når man "Overfører bilag" bliver "note felt" jo enten filnavn eller emne felt på e-mail og har man været grund med det, så ville man i listen nok kunne genkende sinde bilag, blot udfra noten. Så kunne man trække disse ind som du beskriver og hvis ikke bilag ligger under ubehandlede, så kunne man trække fra lokalt.

Alt i ét og samme vindue! Det er da smart, hurtigt og nemt!
Hold op, hvor er det et godt forslag! :-)
PS.
"Så ligger den klar i ubehandlede".. Ja, når man har været inde på "Overfør bilag". Og hvorfor egentlig det?? Tillægs forslag: Under "Alle Indstillinger", sæt hak i "Overfør automatisk alle indsendte bilag".
I mit tilfælde, så skal alt det jeg sender til min e-conomic Indscannings e-mail adresse altså indlæses! Og når jeg nu har sendt det til e-conomic, hvorfor skal jeg så gå ind og lave pull på postkassen? Kunne e-conomic serveren ikke bare lave pull hvert 5 minut, hvis man har sagt ja tak til "Overfør automatisk alle indsendte bilag".
Hej Flexus
Nu arbejder vi jo alle forskelligt. Men efter min overbevisning er ubehandlet alt, alt for tungt.
Hvis du bruger Outlook, kan du også her trække den vedhæftede fil direkte til stifinder. Om du får sendt mailen til ubehandlede eller til din mailadresse må være det samme.
Jeg anvender en slaveskærm til min bærbare, som lige nøjagtig kan vise en A4 på højkant og stifinder samtidig, og også her kan der trækkes på tværs af skærmene.
Er bilagene scannet ind, vil de ofte have nogle ikke-sigende navne, så er det meget nemmere at åbne, bogføre, lukke tilknytte og slette osv end ubehandlet.
I øvrigt kan vinduer anbringes frit på skærmene efter behov, så det letter bogføringsarbejdet i mange andre sammenhænge.
Jeg har fremsendt et forslag til e-conomic, som muligvis bliver implementeret, så du kan trække direkte fra Outlook'en til posteringen i e-conomic. Men det må vi vente vi på.
mvh
Finn
e-consultic.dk

PS. Jeg aner ikke, hvad pull betyder, i hvert fald ikke i denne sammenhæng.
Det lyder til, at du har fundet din måde at arbejde på og det er jo fint.

Hej Flexsus

Mange tak for dit indlægsmiley
Som du selv henviser til et tidligere indlæg der er lidt i samme tråd, så vil jeg i den forbindelse også tage dette med videre så vi går ind og kigger samlet på hvordan vi kan gøre ubehandlingsdelen i e-conomic bedre.

Jeg vil opdatere indlægget herinde, når vi har haft det oppe at vende på vores møde.

Ps. Mange tak til Finn for at komme med en mulig løsningsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla

Tak for chatten :-)

Vi har samme problem. Det er virkeligt usmart at vi skal trække "Ubehandlede bilag" tilbage til vores egen computer for at få dem ind i en postering i kassekladden.

Vores leverandører sender løbende deres fakturaer ind på en bogholderi-email-adresse hos os, som så både sender til den specielle email-adresse hos jer (hvor bilagene ryger ind under "Ubehandlede") samt til os selv, så vi kan betale deres regninger.

Når vi ikke kan bruge vores indsendte bilag fra Kassekladden, så falder det smarte i Indscanningsmodulet til jorden. Vi må håbe, at I snart udbygger det.

Det er jo bare, at der komme en ekstra knap over i Posteringskladden, så man derfra kan trække Ubehandlede bilag ind. Jeg troede naivt at det var det hele systemet gik ud på?

Ellers kan vi jo kun bruge Ubehandlede bilag til at knytte til bogførte posteringer - men det er jo under ubogført posteringer at vi skal bruge dem.

Vi undlader at bruge Indscanningsmodulet indtil I har gjort det så smart, som I omtaler i videoen at det skulle være :-)

Hvor længe går der mon til det bliver udbygget?
Hej Jens

Undskyld mit sene svar, faldt lige over dit indlæg her og et svar det skal du ikke snydes for.

Der er på nuværende tidspunkt stor fokus på performance, dvs. at det ikke er på tegnebrættet, at du skal kunne træk/slip fra ubehandlede.
Når det er sagt, så er der faktisk en løsning til netop dette.
Det du kan gøre er, at du kan vedhæfte fra ubehandlede, dvs. du angiver statussen til vedhæft og angiver året og bilagsnummeret fra kassekladden og herefter vil de blive overført til kladden, på denne måde får du lidt samme træk slip funktion.

Jeg håber at ovenstående vil kunne hjælpe dig og gøre det nemmere i din arbejdsgang.:)
Hej Jens
Må jeg foreslå noget nemmere?
Du bogfører bare de bilag du får i "ubehandlede" i kreditor-kassekladden (ny postering fra indscannet).
og så betaler du kreditorerene i banken med kreditor&fakturanr i teksten.
Når du så bogfører betalingen udligner du bare de bogførte kreditorer direkte og hvis der så er en difference har du jo bare ikke godkendt den eller du har glemt at betale den.
Så skal du kun kigge på bilaget 1 gang i e-conomic

mvh
en alm bruger som lige faldt over dit indlæg

Hej Henrik 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret.

Det vil jeg gerne starte med, at undskylde for. Heldigvis er min oprydning her en god nyhed som jeg håber, at du har oplevet allerede.

Du har nu muligheden inde i kassekladden at trykke på det samme plus -> du kan nu vælge om det skal være fra ubehandlede eller fra computeren.
For god ordens skyld ændrer jeg indlægget til, at være gennemført så vi har overblikket.

Rigtig god weekend smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)