forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projektkort

0
Hej

Jeg er ny bruger på projektdelen. Jeg har et problem, som jeg håber I kan hjælpe mig med. Når jeg bogfører en leverandørfaktura og tilknytter den et projekt, synes jeg ikke der er felter til at skrive antal og navn i. Når jeg står inde på projektkortet er der felter hvor der står "navn" og "antal" men hvordan udfylder jeg dem. Har virkelig brug for disse oplysninger for at kunne lave en ordentlig kalkulation?

Mvh

Dorte Porsborg
spurgt 13 Feb, 2015 i Forslag » Projektstyring af Dorte Porsborg (120 points)
status opdateret 6 Mar, 2015 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Dorte.

Tak for dit indlæg.

Det er helt korrekt, når du går ind og laver en leverandørfaktura som skal tilknyttes til et projekt, så er det ikke muligt at udfylde disse to kolonner, "navn" og "antal". Den eneste måde at få de to ting med på, er ved at skrive det i tekstfeltet, men det gør desværre ikke at de to kolonner under projektkortet bliver udfyldt.

Dette er heller ikke noget, der vil blive muligligt fremadrettet, så jeg bliver desværre nød til at afvise dette ønske.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 6 Mar, 2015 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”