Leverandør vare nummer

+2
Hej

Vi har ca. 10000 vare numre og vores vare numre er ikke lig med leverandør vare numre.

Er det ikke muligt at impotere vores vare numre og leverandør vare nummer i samme CSV fil.

Det tager mig et split sekund at skrive vores vare nummer ud for leverandør vare nummer, men jeg kan ikke se når man impotere varer at man kan vælge leverandør vare nummer kollonne. jeg vil jo gerne undgå at skulle taste manuelt leverandør vare nummer ind.

Er der en løsning jeg bare ikke har set.??
i Spørgsmål » Lager af (140 points)
status opdateret af
Jeg kan forstå på en bruger at det ikke umiddelbart er en mulighed i e-conomic. Kunne man evt. så ikke lave vare nummer med ex. 50 karakterer så man kunne samle mit vare nr. med leverandør vare nummere evt. adskilt af . eller - eller lign. Vores vare nr. er ret lange og dette kunne være en midlertidig løsning eller permanent.
Hvis man kunne sammensætte mit vare nr. med leverandør vare nr. ville mine udenlandske leverandører sagtens kunne se deres vare nummer i det samlede vare nr. dette må være muligt da man i beskrivelse ex. har 500 karakterer at gøre godt med. I forhold til csv filen vil det også være nemt at sammensmelte 2 kolonner til et samlet vare nummer.

2 Svar

Leverandør vare numre i e-conomic er en skændsel, jeg har forsøgt utallige gange at gøre opmærksom på dette....

hovedrystende kan jeg kun konkludere at der sker ingen ting, e-conomic platformen er død udviklingsmæssige.
Spørgsmål af (2.9k points)

Hej Dan,

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Det er helt korrekt forstået, at vi desværre ikke har en ”nem” løsning til at få lagt leverandørens varenumre ind i e-conomic. Det skal ske ved at taste manuelt.

 

Du foreslår en importmulighed ved vareimport, hvor man skulle kunne vælge leverandørens varenummer. I denne sammenhæng, ville leverandørens varenummer være knyttet til varen, og ikke til en leverandør. Det er ikke sådan vores leverandørnumre virker, da man gerne skulle kunne bestille samme vare, fra forskellige leverandører, med de forskellige leverandøres leverandørnumre.

 

I det tilfælde, hvor du kun bestiller fra samme leverandør, har du mulighed for at skrive leverandørens varenummer som ”beskrivelse” på varen, hvorved du også vil kunne importere dette. Herefter kan du få vist beskrivelsen i samme kolonne som varenavnet. Det har vi en rigtig fin e-copedia artikel til her: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-tekst-og-beskrivelse-i-samme-kolonne

 

Jeg håber ovenstående har givet dig en arbejdsgang, der vil virke for dig. Er der øvrige spørgsmål er du meget velkommen til at skrive videre på dette indlæg, eller tage fat i os på anden vis J


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (8.2k points)