Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Delfakturering på projekt

+1
Vi har brugt delfakturering, men efter vi er gået over til projektstyring er denne mulighed forsvundet. Altså nå vi står i ordrer er der normalt mulighed for at delfakturere. Denne mulighed forsvinder så umiddelbart når man sætter et projekt på. Spørgsmålet er hvorfor ?? Og er det evt noget som kan implementeres, da det virkelig er noget vi har behov for.

Hilsen John
i Forslag » Projektstyring af (410 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej John

Mange tak for dit indlæg her på forumsmiley
Vi har tidligere modtaget forslag omkring, at det skal være muligt at delfakturerer en faktura med projekt.

I forhold til det tekniske aspekt i dette, så er der nogle forhold vi skal være opmærksomme på når vi kigger på de risici der kan opstå i forbindelse med delfaktureringen, det vil derfor kræve en stor ændring i systemet. Derfor vil det, på baggrund af anden vedligeholdelse til systemet og de ressourcer, på nuværende tidspunkt ikke blive implementeret i systemet. Når det er sagt, så vi er opmærksomme på det og ved der er et behov omkring dette.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)