forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forbedringer til "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse"

0
Når jeg tilknytter linjer fra bestilling/modtagelse, så vil det være en stor hjælp, hvis afkrydsningsfeltet var nemmere at ramme.

Det ville også være til stor hjælp, hvis jeg kunne bruge tabulator eller en anden genvej, til at skifte imellem felterne hvor jeg skriver det antal der skal på den pågældende faktura.

Da jeg har mange leverandøre som ikke kan sende mig det antal som jeg bestiller.
spurgt 22 Jan, 2015 i Forslag » Lager af Bjørn Holm (3,280 points)
status opdateret 4 Mar, 2015 af Mikkel Hansen

1 Svar

Hej Bjørn,

Tak for dit indlæg.

Mht . afskrydsningsfeltet ved tilknytning fra Bestilling/Modtagelse's størrelse, kan afhænge meget af hvilken browser og hvilken skærmopløsning man benytter på sin computer.

Jeg kan godt se at det ville være rart hvis man kunne hoppe direkte til Antal-feltet. Det vil jeg tage videre her internt, om der skulle være noget vi kunne gøre anderledes der, så det blev nemmere. Men om hvornår og hvad der præcist bliver løsningen, kan jeg dog ikke sige endnu.

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Mar, 2015 Forslag af Mikkel Hansen (2,050 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”