Informizely customer feedback surveys

Winmail.dat

0
Hej,

Er der andre end mig der i de seneste par måneder oplever problemer med at sende bilag til e-conomic. Jeg bruger office 365 og har gjort det i mere end 1,5 år. Jeg har oplevet udfaldet fra juli til september som mærkbare, hvorimod oktober til nu er det HELT umuligt for mig at sende bilag ind uden at få fejlen WINMAIL.DAT

JEG HAR set vejledning på e-copedia det hjælper IKKE at jeg sender som HTML eller Almindelig tekst.

Det jeg kan er at sende til en yahoo mail og derfra sende til e-conomic. Så der er åbentlyst et eller andet med office 365 og e-conomic, men supporten kunne ikke hjælpe da jeg kan gøre overstående og problemmet ligger ved min mailklient.

HJÆLP

Lars
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Jeg går ud fra du har prøvet et andet PDF bilag?

Hvad hvis du blot sender en tom mail - afvises denne så også i e-conomic?

Jeg har ikke lige nogen Offfice 365 konto- men har en gmail og en exchange. Vi får dog inscanning via 3. part så jeg har ikke lige haft change for at sende noget direkte via mine konti.

Kan du poste fejlbeskeden fra mailkontoen her?
Spørgsmål af (2.3k points)
Det er alle mulige bilag, og mange forskellige. Fejlen ifølge e-conomic er min mailklient, men e-conomic er den eneste der ikke kan modtage! og det er her jeg modtager fejlen:

Jeg kan ikke indsætte noget billed her, men det er den samme besked som er vist her:
http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/indscanning-winmaildat-fil

Jeg har prøvet alt hvad der står beskrevet her.....
Hej Lars,

Nu ved jeg ikke hvor du får Office365 - men hvis Jeres administrator kan fyre en PS kommenado af imod jeres setup bør det være muligt jf. Microsoft selv

http://support2.microsoft.com/kb/2487954

Ellers google noget ala " office 365 winmail.dat sending issues"

/Kasper

Hej både til Lars og KasperS :)

 

Hvor er det fedt at se aktivitet brugere imellem; tak for input fra jer begge. 

 

Det er desværre ikke altid 'nok' at ændre formatet til html eller almindelig tekst via bestemte Office mailklienter. Her kan man som Kasper henviser til i linket anvende PowerShell. Ud over den side Microsoft selv har forfattet, har jeg fundet en trin-for-trin guide til at sætte det op, som er lidt uddybende, hvilket jeg selv rigtig godt kan lide :) du finder den eksterne guide her

 

Jeg håber du kommer i mål med det, da jeg sagtens kan forstå dine frustrationer. Den klient der anvendes ved indsendelse af bilag til din e-conomic aftale understøtter desværre ikke TNE formatet som Microsoft anvender, hvilket 'pakker vedhæftede filer ind' i en winmail.dat fil. Derfor er man nødsaget til enten at anvende PowerShell eller en webmail som din Yahoo mail.

 

Alternativt skal du tilknytte dine bilag direkte i kassekladden i stedet for først at sende dem ind til 'Ubehandlede'. Det er selvfølgelig ikke alle som kan anvende denne metode grundet forskellige arbejdsflows. På trods håber jeg, at du med lidt forskelligt input kan komme videre herfra uden de store frustrationer du har oplevet den seneste tid. 

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)