Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Optimering af projektmodulet

0
Hej.

Jeg har brugt jeres system i flere år og har  flere forslag til forbedring af projektmodulet som jeg syntes halter en del. Har faktisk overvejet at benytte et eksternet projektstyringsprogram, men kan bestemt se fordelen ved at holde tingene samlet og jeg vurdere at i med små tiltage kunne gøre jeres projektmodul langt bedre.

Jeg har flg. forslag:

1. mulighed for at fakturer direkte fra et projekt, så ledes at man ikke først skal ind under kunder og oprette en faktura for derefter at tilføjet projektet. Det vil gøre fakturering lang hurtigere.

2. mulighed for at fakturere flere projekter på en faktura

3. flere indstillingsmuligheder i projekt modulet således at man på siden med overblik kan vælge hvad man vil se og man kan prioritere projekter. Dette skal også gælde for administratorer som pt. kan se alle projekter hele tiden, det giver ikke så godt overblik over hvad man selv (administratoren) har ansvar for

4. mulighed for visning af deadlines på overblik siden

Generelt vil jeg vurdere at små ændringer kan gøre en kæmpe forskel således at flere vil benytte jeres projektmodul til desideret styring af projekter.

Ser frem til forbedringer asap ;)
i Forslag » Projektstyring af (460 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Bruger også projektmodulet, så jeg kan fint tilslutte mig forslagene.

Desuden eftersøger jeg en rapport / udskriftsmulighed for at lave en liste med projekter, hvor jeg kan få udskrevet noter.
Forslag af (140 points)

Hej Mymind

Mange tak for dit indlæg her på forum og for dine forslag til forbedringer af vores projektmodulsmiley

Jeg vil kommentere på dine ønsker i den opstillede rækkefølge.

1. Der er to måder hvorpå du kan fakturere et projekt i e-conomic. Du kan gøre, som du beskriver nu ved, at du opretter det under salg-->fakturering-->fakturaer-->ny faktura-->tilknyt kunde-->tilknyt projekt.
En anden måde du kan gøre dette på, går faktisk ind og opfylder dit ønske til fakturering. Dette gør du ved, at gå i salg-->kunder-->kunder. Herinde trykker du på knappen "projektoversigt" og heinde fra kan du fakturerer ud fra hvert enkelt projekt ved, at trykke på ikonet "opret, tilbud/ordrer/faktura".

2. I e-conomic har du muligheden for, at fakturerer flere projekter på en gang, dette kan du dog kun hvis, du opretter dine projekter under et hovedprojekt. Under hovedprojektet opretter du dine underprojekter og tilknytter det ønskede hovedprojektet. Herefter kan du under projektoversigten, som du finder ved ovenstående beskrivelse, vælge hovedprojekter og fakturerer ud fra dette. Det er den eneste måde du vil kunne fakturerer flere af en gang.

3. + 4. Det vil kræve en omstruktureringen i forhold til hvordan administratorens indstillinger er, og den måde at oversigten på nuværende tidspunkt er tiltænkt til.
Når vi går ind og kigger på oversigtsbilledet så har vi her opstillet det, så du har en overblik over hvilke projekter du har. Derudover har vi kigget på hvilke oplysninger, som giver bedst overblik og mest værdi for størstedelen af brugerne af projektmodulet. Der vil derfor på nuværende tidspunkt ikke ske nogen ændring på dette område. Det skal alligevel siges, at oplever vi en større efterspørgsel så går vi altid ind og genovervejer det.

Du kommer selv ind på eksterne integrationspartnere og er der udfordringer i e-conomic eller mangler så henviser vi altid til en af vores APP partnere. De kan rigtig meget af det vi f.eks. ikke kan og derfor så er du altid velkommen til, at kontakte dem for nærmere information omkring den enkelte partners funktioner og hvad de kan gøre for dig og dine behov.

Jeg håber meget at mine ovenstående løsningsforslag kan hjælpe dig på vej og du ser muligheder hos vores partnere, som du evt. ikke fandtes i e-conomic.

Selvom det måske ikke var det svar du helt havde håbet på, så skal du alligevel have mange tak for dit indlæg og for, at bruge vores forum. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)