Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Stort udviklingsønske

0
Jeg er stærkt interesseret i at Economic udvikler mulighed for at tilføje flere dynamsike felter til email teksten ifm. udsendelse af fakturaer fra Economic. I mit tilfælde er jeg især interesseret i flg. felter:

[VoresRef] og/eller [KundeAttention].

 

Mvh
Allan
i Forslag » Salg af (130 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Allan

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg er rigtig glad for du skriver omkring dette, du er nemlig ikke den eneste af vores kunder der har et stort ønske om dette.
Vi har tidligere her på forum modtaget forslag omkring ovenstående og vi har også taget beslutning om, at tage det med videre til vores teknikkere og udviklere for at finde en løsning på dette.

For at vi ikke har for mange af de samme indlæg her på forum vil jeg lukke dette og henvise til det tidligere, så kan du evt. komme med stemme herinde eller indlægge en kommentar, så vi kan se hvor stort ønske der er for det.

Endnu engang mange tak for din forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)