Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Statistik på Kundegrupper

0
Hej,

Jeg savner en mulighed for at køre statistik på mine Kundegrupper, hvor mine omkostninger holdes op imod det fakturerede, alt i alt.

Der findes rapporten "Omsætningsstatistik", men under omkostninger kigger den ikke på de forbrugte timer, og dermed bliver hele billedet forkert, da vi som servicevirksomhed primært fakturerer netop timer.

Når man nu har Kundegrupper i systemet, bør man da også kunne bruge disse til opfølgning?

Supporten har ikke kunnde hjælpe. Er der andre der kan?

 

Mvh. Tanja
i Forslag » Projektstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tanja

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig helt ret i, at når du vi i systemet arbejder med kundegrupper og det er muligt at basere søgning på baggrund af kundegrupper mange steder i systemet, så vil det også give mening i forhold til, når du skal se statistik på dine projekter.

Er det korrekt antaget, at det er i forhold til de projektrapporter der er i systemet, hvor du ønsker, at det også skal være muligt at søge på kundegrupper?
Er ovenstående korrekt, så vil jeg meget gerne tage dette med videre til vores forum møde, hvor det vil blive vurderet og efterfølgende vil jeg opdatere indlægget herinde om det vil blive implementeret eller ej. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla,

Det er korrekt forstået :)


Mvh. Tanja
Alle tiders Tanja, jeg tager det med videre :)
Hej Tanja :)

Jeg kan se dette indlæg har ligget længe nu, så jeg tjekkede op på sagen. Jeg kan se den er accepteret og oprettet i vores system. Den ligger dog langt nede på listen i forhold til, hvad der vil blive kigget på næste gang og derfor er en løsningen nok ikke at finde i år eller næste år. Oveni det, så har dit indlægget ligget så længe, at jeg vil betragte det som en funktion, der ikke er planlagt, men mere er gemt som en ide til fremtiden. Jeg vil ikke fjerne dit forslag herinde hos os internt, men for at forventningsafstemme korrekt med dig og andre kunder, som læser dette, så ændrer jeg status her :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)