forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Statistik på Kundegrupper

0
Hej,

Jeg savner en mulighed for at køre statistik på mine Kundegrupper, hvor mine omkostninger holdes op imod det fakturerede, alt i alt.

Der findes rapporten "Omsætningsstatistik", men under omkostninger kigger den ikke på de forbrugte timer, og dermed bliver hele billedet forkert, da vi som servicevirksomhed primært fakturerer netop timer.

Når man nu har Kundegrupper i systemet, bør man da også kunne bruge disse til opfølgning?

Supporten har ikke kunnde hjælpe. Er der andre der kan?

 

Mvh. Tanja
spurgt 14 Jan, 2015 i Forslag » Projektstyring af THB (120 points)
status opdateret 22 Maj, 2015 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Tanja

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig helt ret i, at når du vi i systemet arbejder med kundegrupper og det er muligt at basere søgning på baggrund af kundegrupper mange steder i systemet, så vil det også give mening i forhold til, når du skal se statistik på dine projekter.

Er det korrekt antaget, at det er i forhold til de projektrapporter der er i systemet, hvor du ønsker, at det også skal være muligt at søge på kundegrupper?
Er ovenstående korrekt, så vil jeg meget gerne tage dette med videre til vores forum møde, hvor det vil blive vurderet og efterfølgende vil jeg opdatere indlægget herinde om det vil blive implementeret eller ej. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 13 Feb, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Camilla,

Det er korrekt forstået :)


Mvh. Tanja
Alle tiders Tanja, jeg tager det med videre :)
Hej Tanja :)

Jeg kan se dette indlæg har ligget længe nu, så jeg tjekkede op på sagen. Jeg kan se den er accepteret og oprettet i vores system. Den ligger dog langt nede på listen i forhold til, hvad der vil blive kigget på næste gang og derfor er en løsningen nok ikke at finde i år eller næste år. Oveni det, så har dit indlægget ligget så længe, at jeg vil betragte det som en funktion, der ikke er planlagt, men mere er gemt som en ide til fremtiden. Jeg vil ikke fjerne dit forslag herinde hos os internt, men for at forventningsafstemme korrekt med dig og andre kunder, som læser dette, så ændrer jeg status her :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 23 Nov, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (79,990 points)
i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”