Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering Hovedprojekt

+1
Hej

som totalentreprenør på byggeprojekter, hvor der bygges flere huse på samme projekt, er det vigtigt at kunne følge indtægter og udgifter på de enkelte huse.

Jeg opretter et hovedprojekt på hvert byggeprojekt, og et underprojekt på hvert hus. Dette gør det overskueligt og nemt for så vidt angår registrering af de faktiske udgifter på hvert byggeri.

Der opstår imidlertid et problem når der faktureres.

Når jeg fakturerer via hovedprojektet, så kan jeg lave en fakturalinje for hvert hus. Dette betyder at jeg - til lettelse for både kunden og mig selv - kan nøjes med at lave 1 faktura pr. hovedprojekt. Til gengæld kan jeg så kun få et overblik på økonomien i hovedprojektet. Og ikke på de enkelte underprojekter, hvor indtægtsdelen mangler.

Når jeg fakturerer via underprojekterne, så får jeg et samlet overblik, både på under- og hovedprojekt. Til gengæld medfører dette så - til stor gene for både kunden og mig selv - et meget stort antal fakturaer.

Jeg vil derfor foreslå, at I sørger for, at det - når et hovedprojekt er valgt på fakturens tekstdel - bliver muligt at vælge underprojekt på hver ny fakturalinje.

jeg er sikker på, at dette ikke kun vil glæde mig - men også gøre projektdelen mere anvendelig for flere.

Med venlig hilsen

jan Holmstrøm

Råhus Construction ApS
i Forslag » Projektstyring af (130 points)
status opdateret af
Jeg vilgerne tilslutte mig dette forslag.

Vi arbejder med mange projekter for een og samme kunde - og med mange sådanne kunder og projekter. Istedet for at bruge et projekt med en lang aktivitetsliste - og det tilsvarende for de andre kunder, så bruger vi underprojekter knyttet til et hovedprojekt. Ellers ender vi med en aktivitetsliste, der er uoverskuelig og som vores medarbejdere kløjs i. Alle kender et projektnummer.

Af hensyn til kunden, så ville det være godt at kunne udarbejde kun een faktura via hovedprojektet, der samler timer og omkostninger op fra underprojekterne og præsenterer dem som en sumlinie pr. underprojekt. Ud fra denne standard, så kan vi selv underspecificere disse sumlinier, hvis vi vil og kunden ønsker dette.

Så vi kan klart støtte dette forslag fra 2015.

Med venlig hilsen

Allan Adriansen

2 Svar

Hej Jan

Du skal have fat i Lauris, e-conomic. Der er en løsning der!

mvh

Finn
e-consultic.dk
Forslag af (10.5k points)

Hej Jan

 

Tak for dit indlæg og den relevante problemstilling.

 

Når Finn refererer til mig, så er det naturligvis fordi at jeg har nogle løsninger til dette.
Hvis du bruger hovedprojektet som reference, og anvender mulighederne for "Overfør tid" eller "Overfør omk./km".
Så kan du overføre registreringslinjer fra dine underprojekter.

 

Når du gør dette, så vil e-conomic fordele faktureringen respektivt ud på dine underprojekter og omsætningen/faktureringen vil fremgå på disse. Således bibeholdes overblikket, samtidigt med at der kan være en hensigtsmæssig arbejdsgang i forhold til faktureringen.

 

Lad mig høre om du kan få ovenstående til at lykkes smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
opdateret af