Rapport lageroptælling

0

Det kan da ikke være rigtigt at man sidder her pr. dags dato og ikke kan udskrive lageroptællingsrapporten pr. 31.12.2014

Desværre viser det sig at Economic halter meget bagefter når vi taler lager. Havde jeg vidst dette i dag havde jeg ikke skiftet til Economic. Ved gennemgang af spørgsmål kan jeg se at flere andre har dette problem, men at det ikke implementeres. 

Det ville være rart om nogle ville tage kampen op og bruge de gode ting der er i Economic og så tilføje det som virksomheder der kører lagerstyring har brug for.

ØVangry

i Spørgsmål » Lager af (290 points)
lukket af
vi har samme problem, jeg forstår så ikke at man skal betale ekstra for et modul som ikke virker ordentligt

2 Svar

Desværre, dette er en kamp mod de bedrevidende.

Det bliver ikke bedre med lagersystemet, før e-conomic erkender, at de ikke kan vinde kampen om de små virksomheder med simple behov.

Når den erkendelse bliver en åbenbaring, vil der være håb, men at småudvikle på simple behov, det kan der ikke være nogen fremtid i.

Derfor beder jeg endnu en gang e-conomic om at færdiggøre lagermodulet. Der er rigtig gode ting i dette modul, men for mig ser det ud som om evnerne ikke rækker til det sidste løft.
Spørgsmål af (26.3k points)
Hej PEJ

Tusind tak for din henvendelse og din feedback.

Lige nøjagtig denne problemstilling er blevet påpeget før, og er anerkendt fra vores side af. Jeg vil derfor lukke indlægget som en kopi af dette:
http://forum.e-conomic.dk/13278

På ovenstående indlæg vil jeg give en opdatering når vi implementerer funktionen.

Hvor jeg har sendt præcis dette forslag videre til udviklingen, hvorfra vi arbejder på at implementere det hurtigst muligt.
Jeg er rigtig ked af at din oplevelse er at vi halter bagefter på vores lagermodul. Jeg er klar over at lagermodulet fungerer bedst hvis det er brugt efter hensigten.

Har du nogle specifikke udfordringer eller behov, kan det muligvis løses, og i det tilfælde vil jeg anbefale dig lige at tage fat i os på supporten, for at finde en potentiel løsning.

Håber at høre nærmere fra dig.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)