forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Samlet oversigt over ufakturerede abonnementer

+1
Hej.

Nu ved jeg ikke om det allerede findes, men jeg kan ikke finde det nogen steder, samt mener dem jeg har snakket med hos e-conomic heller ikke at det findes, desværre.

Er det ikke muligt at man kan få en oversigt over hvilke abonnementer ens kunder har, uden at man skal gå ind på hver kunde/abonnement og se hvad de har?
Samt vigtigst af alt, kan man ikke se nogen steder, et samtlet beløb over hvad man har af endnu ikke fakturerede abonnementer/fakturaer generelt?

Mest af alt vil vi gerne bruge det til at gå ind et sted og klikke på kommende "fakturaer"/oprettede ordrer", således at man kan se hvad man har "udestående" hos sine debitorer? Det ville være rart med et ganske almindeligt overblik, over hvor mange penge der forventes at komme ind, via abonnementer, i hver måned.

Sådan som vi ser det nu, kan vi se dem som tidligere er faktureret, samt kan vi kun se kommende fakturaer på abonnementer, hvis vi går ind under ver eneste kunde eller abonnement, og selv lægger diverse beløb sammen. Det virker fuldkommen fjollet, hvis ikke det skulle være muligt at man i et regnskabssystem, kunne holde øje med, hvor mange penge der er på vej ind, uden af man skal bruge timevis på at åbne abonnementerne en efter en, for derefter at lægge dem sammen.

Jeg håber at det er os der tager fejl, og at det kan lade sig gøre....

 

Mvh Sascha
spurgt 5 Jan, 2015 i Forslag » Abonnement af KimoSascha (130 points)
status opdateret 8 Jan, 2015 af Lauris Sørensen

1 Svar

 

Hej Sascha

Tusind tak for dit indlæg og de gode forespørgsler.

 

Hvis du ønsker det store samlede overblik over hvilke kunder der har hvilke abonnementer, så kan du se det hele herfra:
Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> Send data -> Abonnement.csv

 

Alternativt kan du skabe dig overblikket over den enkelte kunde fra:
Salg -> Kunder -> Kunder, hvor hver enkelt kunde har et "Abonnementer" ikon ude til højre, hvor du kan skabe overblikket over den enkelte kunde.

 

I forhold til dit "pengeflow", så vil jeg helt klart anbefale at når du laver en abonnementskørsel, og har alle dine igangværende fakturaer liggende, så kan du gå i fakturaoverblikket, og klikke "Vis i Excel" herfra vil du lynhurtigt kunne autosumme de kommende fakturaer. 

Som tillæg hertil kan du jo altid lave en "fiktiv" abonnementskørsel, udelukkende for at kontrollere de kommende fakturaer, og summen heraf. og derefter slette abonnementskørslen igen, så den ikke faktureres for tidligt eller lignende ved en fejl.

 

Et andet overblik som jeg ikke er klar over om du kender, er fra Abonnementer -> Vis abonnenter -> Andre muligheder -> Vis tidligere abonnenter.

Her kan du få et overblik over hvordan abonnementet er blevet faktureret tidligere og hvilke fakturaer der ligger i kladde.

 

Med ovenstående muligheder, føler jeg at det er muligt at danne sig et overblik relativt hurtigt over de kommende fakturaer, og sågar også historikken for dine abonnenter.
Ydermere har du den samlede liste over hvilke kunder har hvilke abonnementer.

 

Jeg vil derfor i første omgang sætte dette forslag til "implementeres ikke", jeg vil dog fortsat holde øje med indlægget her, og gerne høre dine tanker herom samt holde øje med om der kommer yderligere efterspørgsel på dette.

 


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Jan, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”