forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Eksport og import - Flytning af abonnenter

+1
Hej

Aller helst ville jeg jo gerne kunne flytte abonnenter fra et abonnement til et andet, når jeg f.eks. som nu vælger at splittet et abonnement op i to, så den funktion er ønsket.

Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så har jeg valgt først at eksportere alle abonnenter fra det ene abonnement og så herefter at importere dem til et nyt abonnement - her kunne det så være en stort hjælp, hvis kolonnerne stod i samme rækkefølge i eksportfilen, som de stå i, i kolonnevælgeren.

Det kunne også være rart, hvis den kunne eksportere i et format, som direkte kunne importeres. Lige nu, eksportere den som xls, den er jeg så nødt til at konvertere til csv, for at jeg igen kan importere den.

Til sidst, kunne det være rart, hvis kolonnerne hed det samme i import og eksport, f.eks. hedder det "Nr." den ene og "Kundernr." i den anden, "Tilmeldt" i den ene og "Registreringsdato" i den anden, "Ophørsdato" i den ene "Ophør" i den anden og tilsidst "Ekstra tekst til ordre/faktura" i den ene og så "Ekstra tekst" i den anden.

Endelig ville det jo være super, hvis jeres program kunne genkende at det var en fil, som det selv havde produceret og dermed også kunne forælge de korrekte kolonner.
spurgt 2 Jan, 2015 i Forslag » Abonnement af Apricore (410 points)
status opdateret 8 Jan, 2015 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Apricore

Tusind tak for din henvendelse og din feedback.

Ud fra dit indlæg, kan jeg læse at du har anvendt "Vis i excel" knappen, til at eksportere dine abonnenter, dette betyder naturligvis også at du får en XLS fil, som ikke er bygget til at skal importeres (som udgangspunkt).

Hvis du istedet går herind:
Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> Send data -> Abonnement.csv

Så får du en csv fil ud, som er opbygget i præcis samme kolonne rækkefølge som den import du bruger til at indlæse abonnenter. Ydermere spytter denne fil ud med præcis samme betgnelser, så der er ikke rigtig noget at tage fejl af.

Lad mig høre om du lykkes med ovenstående.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Jan, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Hej Lauris Sørensen

Tak for dit fine svar - jeg vil dog gerne tilføje, så, at jeg hvade fået den løsning jeg anvendte anvist af jeres telefonsupport, som åbenbart ikke kendte til den metode du her anviser.

Men tak, i hvert fald, den vil jeg prøve at anvende næste gang!

Mvh
Jakob
besvaret 8 Jan, 2015 Forslag af Apricore (410 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”