Eksport og import - Flytning af abonnenter

+1
Hej

Aller helst ville jeg jo gerne kunne flytte abonnenter fra et abonnement til et andet, når jeg f.eks. som nu vælger at splittet et abonnement op i to, så den funktion er ønsket.

Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så har jeg valgt først at eksportere alle abonnenter fra det ene abonnement og så herefter at importere dem til et nyt abonnement - her kunne det så være en stort hjælp, hvis kolonnerne stod i samme rækkefølge i eksportfilen, som de stå i, i kolonnevælgeren.

Det kunne også være rart, hvis den kunne eksportere i et format, som direkte kunne importeres. Lige nu, eksportere den som xls, den er jeg så nødt til at konvertere til csv, for at jeg igen kan importere den.

Til sidst, kunne det være rart, hvis kolonnerne hed det samme i import og eksport, f.eks. hedder det "Nr." den ene og "Kundernr." i den anden, "Tilmeldt" i den ene og "Registreringsdato" i den anden, "Ophørsdato" i den ene "Ophør" i den anden og tilsidst "Ekstra tekst til ordre/faktura" i den ene og så "Ekstra tekst" i den anden.

Endelig ville det jo være super, hvis jeres program kunne genkende at det var en fil, som det selv havde produceret og dermed også kunne forælge de korrekte kolonner.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (410 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Apricore

Tusind tak for din henvendelse og din feedback.

Ud fra dit indlæg, kan jeg læse at du har anvendt "Vis i excel" knappen, til at eksportere dine abonnenter, dette betyder naturligvis også at du får en XLS fil, som ikke er bygget til at skal importeres (som udgangspunkt).

Hvis du istedet går herind:
Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> Send data -> Abonnement.csv

Så får du en csv fil ud, som er opbygget i præcis samme kolonne rækkefølge som den import du bruger til at indlæse abonnenter. Ydermere spytter denne fil ud med præcis samme betgnelser, så der er ikke rigtig noget at tage fejl af.

Lad mig høre om du lykkes med ovenstående.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris Sørensen

Tak for dit fine svar - jeg vil dog gerne tilføje, så, at jeg hvade fået den løsning jeg anvendte anvist af jeres telefonsupport, som åbenbart ikke kendte til den metode du her anviser.

Men tak, i hvert fald, den vil jeg prøve at anvende næste gang!

Mvh
Jakob
Forslag af (410 points)