Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Billede

+2
Nu det er blevet så moderne med webshops og deslige undrer det mig, at det ikke er muligt, at tilknytte et billede til et varenummer. Det har eksisteret i mange år i andre programmer - hvorfor er i så bagud med det i e-conomic? De fleste webshops synkroniserer med flere forskellige systemer og i udelukker jer selv fra alle brugere med webshops.
lukket som en kopi af: Lager med billeder
i Forslag » Lagerstyring af (210 points)
lukket af 🔒
Hej Jeanette
Vi har en ordreregistrerings-/salgsapp der har muligheden for et billede.
App´en opretter ordren i e-conomic samtidig har man overblik over lagerantal, saldo med kunde samt billede.
Vil du have en test mulighed med dine egne data så ring til mig på 7025 7600 eller send en mail til php@itnvision.dk
Hej Per
Det jeg har brug for er, at få tilknyttet et billede til selve lagerkortet.

1 Svar

Hej Jeanette

Mange tak for dit indlæg smiley
Vi har tidligere fået forespørgsel på dette. Det ville være smart var der billede tilknyttet dine varenumre.
Det er dog ikke en mulighed der vil komme i e-conomic og du kan i dette indlæg læse baggrunden for beslutningen.

De webshops vi integrerer med kræver ikke, at der skal være billede på og derfor vil de godt kunne fungere med e-conomic.

På baggrund af, at vi tidligere har modtaget dette forslag, vil jeg lukke dette og henvise til tidligere indlæg.
Jeg vil endnu engang sige tak for dit indlæg og engagement her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
"De webshops vi integrerer med kræver ikke, at der skal være billede på og derfor vil de godt kunne fungere med e-conomic." får mig til fuldstændig, at se rødt!
Jeg kender personligt ikke nogle webshops, der IKKE har billeder af varerne på. Og selv om det ikke kræves er det da en nødvendighed hvis man vil sælge. Og jeg må sige, at nu når vi stiger til det dobbelte i abonnement vil jeg seriøst kigge mig om efter noget andet. Føler mig rigtigt øv-snydt nu :-(
Hej Jeanette

Beklager mit sene svar.
Det har ikke, med mit svar været hensigten, at du skulle se rødt, så beklager at dette er udfaldet.

Det er korrekt, at du i selve webshoppen kan have billeder og det er også det der gør det så fedt ved diverse webshops, at du har denne mulighed.
Disse billeder kan og vil du dog ikke kunne få med over i e-conomic, og det er dette vi har taget stilling til og mit svar er bygget op omkring og det er min fejl har jeg udtrykt mig forkert i forhold til, at det ikke skal være muligt i webshoppen.
  
Det er trist at høre, overvejer du at skifte, det er selvfølgelig beslutning du vil skulle træffe på baggrund, af de beslutninger der er aktuelt for dig.
Det har aldrig været hensigten, at ville snyde dig det skal du vide.