Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sortering i fakturalinjer

0
Vi modtager ofte ordrer fra kunder, hvor de købte varer nævnes i tilfældig rækkefølge. For at kunne fakturere ordren på en overskuelig måde til kunden, ville det være godt hvis det var muligt at sortere i posteringerne efter tastning af fakturaen, således at varenummerrækkefølgen bevares ved bogføring og print af fakturaen.
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

hej au

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at når du ønsker, at den skal sortere efter varenummer, så er det nemmest og hurtigst, kigger den på den måde oprettelsen er sorteret på.
Når vi efterfølgende ser på dette i forhold til hvordan funktionen er tiltænkt i e-conomic, så er det her altid muligt for dig selv, at sortere dine varelinjer underoprettelsen af fakturaen, dog vil den altid på PDF-filen på baggrund af linjenummeret.

Det er ikke en ændring vi vil gå ind og foretage, så den går ind og kigge på hvordan oprettelsen er sorteret. Her skal vi også gå ind og kigge på hvordan en sådan ændring vil ændre den generelle arbejdsgang for den samlede brugers anvendelse af sorteringen og hvordan det ønkes din faktura skal se ud, dette ligger derfor også til grund for beslutningen.

Du vil derfor, når du opretter din faktura, enten undervejs oprette linjerne så de stemmer med rækkefølgen af varenumrene eller efterfølgende flytte linjerne, ved at klikke på ikonet "flyt til linje" til højre.

Selvom dit forslag desværre ikke bliver implementeret på nuværende tidspunkt, så er vi i hvert fald opmærksomme på, at der er ønske omkring dette og kan vi se en stigning i efterspørgslen, så vil vi selvfølgelig gå ind og kigge på det.

Endnu engang mange tak for dit indlæg smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)