Øvrige referencenummer i Superkladden

0
Jeg bruger superkladden i stor stil og er rigtig glad for den. Der er dog en kolonne jeg virkelig gerne vil have medtaget. Lige som mange andre bruger jeg en betalingsleverandør til salg fra hjemmesiden. Når betalingen kommer fra den vej står der ikke hvilken faktura der bliver betalt, men derimod et "øvrige reference nummer" som også er registreret i e-conomic. Det betyder at jeg manuelt skal slå op hvilken faktura der er bag ved dette referencenummer. Det vil derfor være meget tidssparende hvis der kunne tilføjes en kolonne for "øvrige referencenumre" som fungerede på samme måde som fakturanr. kolonnen, forstået på den måde at når man skrev referencenr ville kladden selv finde debitor og faktura.
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tobias

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan sagtens sætte mig i dit sted i denne situation hvor den ikke overfører fakturanummeret og du derfor vil skulle foretage en længere handling for, at finde frem til hvilken faktura "øvrig referencenummeret" er knyttet op til.

I e-conomic er udligningen bygget op omkring fakturanummeret og derfor vil det også være dette du skal angive og det vil derfor ikke blive implementeret, at "øvrig referencenummer" får sin egen kolonne.
Når det er sagt, så vil jeg i stedet se dette i forhold til de oplysninger du ville kunne få inde under regnskab-->kassekladder og herinde vil du ved fremsøgning af faktura til udligning her kunne se en oversigt over hvilken øvrig referencer der tilhører hvilket fakturanummer og det jeg gerne vil føre med videre er denne opbygning, så du kan fremsøge ordrer nummeret under "debitorfaktura" kolonnen når du søger herunder.

Jeg håber at ovenstående vil kunne afhjælpe din udfordringer og vil herinde opdatere indlægget, når vi har haft det oppe at vende på vores møde.

Endnu engang mange tak for dit forslag og fordi du bringer dette på banen. smiley
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Tobias

Undskylder jeg ikke lige har fået meldt tilbage til dette, men det betyder jo ikke at du skal snydes for en melding lige præcis omkring dette.smiley

Vi har været inde og kigge på dette og efterspørgslen efter netop dette er ikke stor derfor har vi taget beslutning om at bruge vores ressourcer på andre forbedringer og vedligeholdelse i systemet.
En måde hvor på du kan søge på øvrig reference alligevel inde i superkladden ved udligning er, når du trykker på søg i drop down menuen, her har du mulighed for at søge på flere kriterier. Når du står inde i debitor nummer feltet kan du bruge genvejen shift+ctrl+o, så åbner vinduet sig om, så du ikke skal bruge musen.

Selvom det ikke var det svar du havde håbet på, så håber jeg alligevel at du vil kunne komme videre og så skal du endnu engang have tak for dit forsalgsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)