Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Problematisk tilgang til varekartoteket

0

Ofte ønsker jeg at håndtere en vare, mens jeg håndterer den ordre, som rummer selve varen. Måske ønsker jeg fx at ændre prisen eller se noget statistik. Det kan man stadig ikke, og jeg er ked af at I ikke prioriterer dette. Det tror jeg at mange er.

Måden jeg så håndterer dette på, er at

  1. kopiere varenummeret (ctrl-c),
  2. lukke ordren,
  3. åbne varekartoteket,
  4. finde varen,
  5. udføre mine gøremål,
  6. lukke varekartoteket
  7. og finde ordren igen.

 

En irriterende rutine, men dog en rutine.

 

Nu har I lavet noget smart: At man kan trække varerne rundt med musen. Skønt. Men nu kan man til gengæld ikke markere varenummeret længere. Så nu skal jeg

 

  1. Ophæve sendt status
  2. åbne varen
  3. kopiere varenummeret (ctrl-c),
  4. lukke varen
  5. lukke ordren,
  6. åbne varekartoteket,
  7. finde varen,
  8. udføre mine gøremål,
  9. lukke varekartoteket
  10. og finde ordren igen.

I et ellers nemt program er dette et stort irritationsmoment! Med mindre, der er en nemmere måde at gøre det på, som jeg overser? Så: er der det?

 

Med venlig hilsen

Jakob Milthers, Boss

+45 36 18 09 00, +45 40 25 00 40


MICO ApS

Bådehavnsgade 42

2450 København SV

 

i Forslag » Lagerstyring af (230 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Jacob

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se i din situation, at det er en lang arbejdsproces du vil skulle igennem og når vi så går ind og laver en ny funktion der så er gået ind og ødelagt denne rutine, så kan jeg sagtens forstå at det giver dig ekstra arbejde.

Du er ikke den første der indsiger forslag omkring dette, derfor er vi også opmærksomme på, at der er ønske omkring at det igen, skal være muligt, at kunne kopirere varenummeret. Vi har derfor taget beslutning om, at dette skal tages op på vores forum møde, så vil det blive vurderet her og taget stilling til, hvordan det fremadrettet skal fungere. Du kan læse indlægget her.
Jeg lukker derfor dette indlæg og henviser til det andet, så vi ikke har for mange de samme liggende og du vil derfor også kunne følge udviklingen der.

Når vi generelt skal kigge på den problemstilling du har og det der udleder rutinen, så vil dette fortsat være denne metode du skal anvende. 

Jeg håber meget at ovenstående alligevel vil bringe lidt lys for enden af tunnelen. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)