Fra lager til ordre til fakturering

0
Hej,

Vi har en super oversigt over hvad i vores lagersystem, hvad der er i ordre og hvad hvem det er til - MEN hvorfor kan man ikke gå direkte fra denne oversigt over til ordren, så man der kan arbejde videre med den.

- eller bedre - i modtagelse eller leverandør faktura - få adgang til at se hvem der allede her har bestilt den modtagne varer og gøre denne ordre klar til fakturering??

For vores vedkommende vil det sparer en masse arbejdsgange, da mange af vores varer er forudbestilte og vi derfor gerne hurtigt vil have en oversig over hvem der har bestilt dem - og gerne vil have varerne faktureret og sendt ud igen hurtigt.

Håber det giver mening, da vi har mange andre lækre oversigter, men det er som der mangler den sidste intergration, så man ikke skal side og notere en masse ned - men kan klikke sig direkte videre fra oversigts svar til der hvor man skal arbejde videre med svaret fra oversigter.

 

Finn - NSHP.DK
spurgt 22 Nov, 2014 i Forslag » Lager af Finn - NSHP.DK (380 points)
status opdateret 19 Dec, 2016 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Finn

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig ret i, at det kunne være en super fed feature, kan du fra vareroversigten under lager bliver ført direkte over til din oprettede ordrer, har du varer liggende på en/flere ordrer, det giver god mening og vil være en lækker funktion, som du skriver.
Denne del vil jeg meget gerne tage med videre til vores forum møde, så vil det blive vurderet i forhold til de tekniske ændringer udføres ved dette, samt de ressourcer vi på nuværende tidspunkt ligger inde med i forhold til vedligeholdelse og forbedringer

Dit andet forslag, hvor dit ønske går på, at kunne få adgang til ordrer direkte inde fra modtagelse eller leverandørfakturaen, så vil dette gå ind og kræve en fuldkommen ændring af selve lager flowet og hvordan det er opbygget og tiltænkt i e-conomic.

Jeg vil komme med en opdatering herinde, når vi har haft dit forslag op og vende på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 Dec, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)

Hej Finn
Jeg er igang med, at støve nogle af vores gamle indlæg frem som vi ikke har fået fuldt til dørs - her faldt jeg over dette hvor jeg kan se, at du ikke har fået en opdatering.

Der er ikke blevet arbejdet videre med dit forslag og selvom jeg sagtens kan se ideen og hvad i vil få ud af dette overblik over hvem der f.eks. har lagt en ordre osv. så er det ikke en forbedring som ligger i vores plan, at arbejde videre med. 

For god ordens skyld så ændrer jeg indlægget til "implementeres-ikke" 
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 19 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)